2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

120 بازدید | 8 پست

دوستان من ی جلسه رفتم پیش دکتر واس تعین جنسیت قراره فردا جلسه دومم باش دوستانی ک تجربه دارین تاالان فقط داروی ویتامین بهم داده وسوالم اینه امپول میده واس تخمک گزاری وقرص اینا باعث دوقلوزایی میشن درسته؟؟ اگ باعث دوقلو زایی میشن بهش بگم واسم ننویسه چون مصرف نمیکنم کسی تجربه ای داره ایا

تعیین جنسیت فقط و فقط با ifv امکان پذیره عزیزم

اونم‌ در بدن یک خانم سالم ۳۰ درصد امکان بارداری هست

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط میتونم بگم پولاتو دور نریز با این رژیم مژیما و داروها ب جنسیتی ک. میخوای نمیرسی

فقط ای وی اف جوابگوعه حتی ای یو ای هم قطعی نیس و. خطا داره

یه دکتر تو شهر ما رژیم پسرزایی میداد امارشو دراوردم خودش سه تا دختر داره😅

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
تعیین جنسیت فقط و فقط با ifv امکان پذیره عزیزم اونم‌ در بدن یک خانم سالم ۳۰ درصد امکان بارداری هست

Ivf**
اشتباه تایپی بود عزیزم 

نمیدونم از دکترتون بپرسید

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
فقط میتونم بگم پولاتو دور نریز با این رژیم مژیما و داروها ب جنسیتی ک. میخوای نمیرسی فقط ای وی اف جو ...

نه سوالم اینه این امپولا باعث دوقلوزایی میشن؟اگ میشن ک استفاده نکنم

آره فکرکنم.چون دهرخ شوهرم. خوده خواهرشوهرم همشون همینطوری دوقلو دارن

امپول و دارو مصرف کردن؟ دلیلشون چی بود ک مصرف میکردن من واس تعیین جنسیت رفتم از این قرص و امپولابهم میده؟؟