2777
2789
عنوان

مرد خسیس

223 بازدید | 12 پست

خانوما من با شوهر خسیس چیکار کنم هیچی پول بهم نمیده حتی ماهی ۲۰۰ تومنم بهم خرجی نمیده خدا شاهده تو ۶ ماه بهم ۱۵۰ تومن پول داده هرچی ام ازش بخام یا میگه ندارم یا میگه به ابن چیزا پول نمیدم دلش نمیاد واسه منی که زنش خرج کنه یابهم پول بده اخه من از کجا خرجی بیارم دلم چیزی خاس برا خودم بخرم دیگه از مشکلاتم خسته شدم من خودم پول دارم دست بابام به اندازه این که یک خونه جدا بخرم بایک ماشین صفر ولی درعین حال خرجی مو نمیدونم از کجا بیارم شرایطشم ندارم خودم کار کنم به نظرتون باهمچین مردی که چیزی از زن نیازش هاش نمیفمه زندگیم ادامه پیدا میکنه میتونم تحمل کنم این شرایط یا خسته میشم

زندگیم پسرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب خونه بخربده اجاره خرجت درمیاددیگه

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری

من شوهرم مقداري خسيس بود 

انقد جلوش گفتم فلاني برا زنش چه خوب خرج ميكنه

فلاني شوهرش ماهيانه بهش پول ميده

فلاني فلانه

دلم برا خودم ميسوزه و فلان و الان

هي سركوب كردم ٥٠درصد اصلاح شد

مثلا چيزي بخوام مجبوري ميخره ميگه نخرم فردا ميگي خسيسه و نخريد

اينجور مردها بايد سركوب بشن 

به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️

راستي ادمه كامنتم:::

بعد كه يذره تغيير ميديدم خوب شده جلو پدرمادرم(در حضور خرد همسرم) ازش تعريف ميكردم كه هر چي ميخوام خدايي ميخره برام و هندونه زير بغلش ميذاشتم

به زودی ظالم از بین خواهد رفت و شادی در راه است❤️

خوب خونه بخربده اجاره خرجت درمیاددیگه

عزیزم با پولم ویلا گرفتم اجاره میدم شریک دارم درصدشو شریکم ماهیانه‌ میریزه توحساب بلند مدتم مثلا ماهی بیست تومان اینا توحسابم میره ولی من یک زن متاهلم اگه بخام خودم خرج خودمو بدم پس شوهرمیخام چبکار میرم بک جا کار میکنم خرجم دربباد دبگه

زندگیم پسرمه
عزیزم پنج ساله

تو پنج سال درست نشده بعید میدونم عوض شه . حتما به پدرت بگو و ازش بخواه تعهد بگیره ماهانه برات یه مبلغی تو کارتت بریزه خارج ازخرج خونه به عنوان نفقه وگرنه تهدیدش کنید به طلاق 

والا ارزس پول میاد پایین چرا خونه نمیخره

عزیزم با پولم دارم کار میکنم سودش ماهیانه جمع میکنم پولم دست بابام داره باهاش کار میکنه سودش ام نصف نصف یک مقدارشم چند جا بهره دادم

زندگیم پسرمه