2777
2789
عنوان

بیاین خاطرات پ.شم ریزون بگین😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 36 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیا پشم دارن می خوان بریزه بگن تا بگم 😂 

ممممننننت🤣

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.

[QUOTE=226876826]من تا دلت بخواد دارم  خاطرات عجیب غریب و ترسناک[/QUO]

بگووووو

کاربری واگذار شده دوستان عزیز کاربری قبل به من هیچ ربطی نداره من کاربری قبلیم کاربریم تعلیق شد این کاربری رو گرفتم.
یکی تو این سایت میگفت قیمت ایفون سیزده ۹۵ ملیونه 🤣🤣🤣

۲۳.۳۰۰شده😑

هردو😂

عروسی کرده بودم دخترداییم دکتر زنانه ولی اون ازدواج نکرده بود منم۱۹سالم بود. داشتیم باهم حرف میزدیم که بعد اون کار شکم درد میگیرم و... و... مادربزرگم وسط نمازش برگشت گفت اون حرفا به شما نیومده زشته حالا دختر داییم متخصص زنانه به اون میگفت اخ تو خجالت بکش تو دختری 😁

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹

چند سال پیش با خانوادم رفتیم شهرستان خونه بابابزرگم

من و دخترداییم رفتیم یه باغ بزرگ که پشت خونه بابابزرگم هست و متروکه بود

خلاصه داشتیم میچرخیدیم که یهو دیدم یه مرده از پشت پنجره داره مارو نگاه میکنه

من اصلأ نترسیدم چون آدم بود و عادی نگاهمون میکرد

به دخترداییم گفتم اونجارو ببین اونم دید و گفت بیا بریم شاید صاحبشه و راضی نیست که ما اینجا باشیم

گفتم نه شاید داخل دختر همسن ما باشه بیاد پیشمون

رفتیم داخل دیدیم هیچکس نیست 😰

یه سوئیت ۴۰ متری بود اتاق نداشت و فقط دوتا پنجره داشت و یدونه در

امکان نداشت از جایی فرار کرده باشه

توهم هم نزده بودم چون دخترداییم هم دید

وقتی دیدیم کسی نیست فقط گفتم ریحانه بدو بریم بدو بدو بدو 😵😵😵

رفتیم و از بابابزرگم پرسیدیم گفت اونجا سالهاست که صاحبش فوت شده و بچه هاش رفتن تهران

مشخصات دادیم به بابابزرگم دیدیم همونه گفت شما از کجا میشناسیدش مگه دیدین؟

گفتیم نه اعلامیشو دیده بودیم الکی

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

عروسی کرده بودم دخترداییم دکتر زنانه ولی اون ازدواج نکرده بود منم۱۹سالم بود. داشتیم باهم حرف میزدیم ...

😂😂

ممممننننت🤣

یک بار داخل حمام بودم 

زیر دوش بعد انگاری یکی دستام گرفت و فشار داد یه چیز سیاه از جلو چشمم رد شد و رون پام هم زخم شد😥

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.  
چند سال پیش با خانوادم رفتیم شهرستان خونه بابابزرگم من و دخترداییم رفتیم یه باغ بزرگ که پشت خونه با ...

وووویییییی ینی چی بوده؟

یبارم منو پدرشوهرم داشت نصیحت میکرد خدای عالم 😑خداروشکر تنها بودیم تو خونه یه ساعت تمام نصیحتم میکرد بلند که شدم یه صدایی دراومد گوش خراش 🤭نفهمیدم چجوری دراومد فکر میکردم پدرشوهرمه برگشتم سمتش دیدم با تعجب نگام میکنه هیچی دیگه تا به ماه نرفتم خونشون نامزد بودم 😰

از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی... با چون منی به غیر محبت روا نبود🌹
یک بار داخل حمام بودم  زیر دوش بعد انگاری یکی دستام گرفت و فشار داد یه چیز سیاه از جلو چشمم رد ...

نگووو

پشمااامممم ریختتت😐😐

یبارم منو پدرشوهرم داشت نصیحت میکرد خدای عالم 😑خداروشکر تنها بودیم تو خونه یه ساعت تمام نصیحتم میکر ...

ای وای😂

نگووو پشمااامممم ریختتت😐😐

از این خاطرات زیاد دارم😈

بعد از شکست افسردگی، وسواس، اضطراب اجتماعی و شخصیت مرزی یاد گرفتم خودم دوست داشته باشم و اعتماد به نفس و خودباوری فراموش نکنم زندگی من از کودکیم میدان جنگ و ناامیدی و ترس و غم بود من بارها خواستم بهش پایان بدم ولی الان می بینید که زندم و تسلیم نشدم و دارم برای اهدافم می جنگم الان شاید از خودتون بپرسید چرا این حرفارو بهتون میگم خواستم بدونید روزای سخت بالاخره تموم میشه ولی تو ثابت کن خیلی قوی تر از اون چیزی هستی که فکر می کنن میدونم الان شاید داری گریه میکنی، مریض شدی، اعصاب نداری، تحقیرت کردن، به اجبار مجبور شدی کارایی که نمی خواستی انجام بدی شاید بهت تعرض شده یا... فرقی نداره من بهت این تضمین میدم اگه خودت بخوای و ابعاد وجودت بشناسی و همت کنی میتونی همه چیز تغییر بدی فقط ذهنت باز کن و از قدرتی که داری استفاده کن نترس جسارت به خرج بده.