2777
2789
عنوان

1400سال خیلی بدی بود

285 بازدید | 21 پست

برام امیدوارم

که سال جدید بهترین باشه واسه همه من تو این سال خیلی اتفاقی بدی رو از سر گزروندم فروردین که ماکرونا گرفتیم انگلیسی بعد از ما کل تایفه تا سی نفر مریض شدن و مامانم شوهرم وخالام حالشون خیلی بد بود بعدش اردیبهشت مامان بزرگم خیلی یهویی فوت کردن بعدش

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹

انشاالله سال جدید برای همه خوب باشه🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم کلی مریضی سراعمون اومد‌‌.ایشالله سال جدید همه مردم وما تنشون سالم باشه ب ارزوهاشون برسن

من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺

ازهمه مهمتر شهریور ماه بود که سر یه چیز بیخود ومسخره زندگیم از هم پاشید وتا پای طلاق رفتم ولی باز به لطف خدا برگشتم

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹

من هرچی میگذره زندگیم بدتر میشه😐💔

اینو مطمئنم سال جدید از امسالم برای من بدتره💔

به امید روزی که مردم به همدیگه یاد بدن خودشون رو دوست داشته باشن،نژاد پرستی رو کنار بذارن،به علایق همدیگه احترام بذارن هیچوقت کسی رو ندونسته قضاوت نکنن و یاد بگیرن دل کسی رو نشکنن:)زندگی چه زیبا میشه:)🦋❤

کرونا گرفتن و مریضی سخت و سقط شدن بچم به کنار 

من تو این سال ۱۴۰۰ لعنتی دوتا عزیز از دست دادم...اولیش پدربزرگم که خب عمر طبیعیشو کرد....دومیش پسر دایی ۲۰ساله تک پسرم ک تازه داماد بود به طرز فجیعی جلو چشمام جون داد

هر کسی دوست داشت براش صلوات بفرسته لطفا🙏♥️