2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرزانگان ۲؟

بله 

تهران

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
رشته ریاضی؟ چه منابعی خوندی قبول شدی؟ شهریه ها چطورن؟ قبولی کنکورش چطوره؟

تجربی میخونم 

من از یک شهرستان دیگه میام ، شهریه متفاوتی میدم نسبت به بقیه بچه ها که برای خوده تهرانن هستن 

منابعم زیاد بودن صبر کن یادم بیاد ، من قبولی سه سال پیشم 🤔

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
سوالای آزمونش از خود کتاب درسیه؟

نه به هیچ عنوان 

دوستام تیم مهرشاد سبطی رو پیشنهاد میدادن ولی من دیگه نمیتونستم اعتماد کنم چون خیلی هزینه کرده بودم و جواب نگرفتم دیگه به اصرار یکی از دوستام ثبت نام کردم.

بی شک میتونم بگم فوق العاده بودن

هم از نظارتشون 

هم از پیگیری هاشون 

از برنامه درسی دادنشون

آزمون گرفتناشون

همه و همه بدون کم و کاستی بودن..