2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ریاضی فیزیک  الانم مهندسی هوافضا میخونم  ولی خب در کنارش هوانوردی خلبانی هم میخونم  ...

تو داری آرزو های منم زندگی میکنی! 😂😂

من از بچگی عاشق هوافضا بودم کل زندگیمه، حیف که اونقدر تو ریاضی ماهر نبودم..

تو داری آرزو های منم زندگی میکنی! 😂😂 من از بچگی عاشق هوافضا بودم کل زندگیمه، حیف که اونقدر تو ریا ...

واقعا؟؟؟ قابل نداره گلن 😅

منم خیلی دوس داشتم و دارم . برعکس ریاضی برای من آب خوردنه ولی عربی و اینا نه 

واقعا؟؟؟ قابل نداره گلن 😅 منم خیلی دوس داشتم و دارم . برعکس ریاضی برای من آب خوردنه ولی عربی و این ...

اره واقعا 😂

خوش به حالت کلی لذت ببر از رشته‌ای که میخونی😂

من تو رویاهام اینجوری بودم که همیشه مثلا دارم تو ناسا کار میکنم😂😂ای کاش واقعی می‌شد چون بزرگ ترین ارزومه! :)

اره واقعا 😂 خوش به حالت کلی لذت ببر از رشته‌ای که میخونی😂 من تو رویاهام اینجوری بودم که همیشه مث ...

اوم حالا در کنار اون اینکه چند روزه دیگه میرم آلمان هم هست 

مگه چند سالته عزیزم ؟

عهههه ایولااا شما هم قراره بری آلمان؟     آها من بزرگ ترم ۲۲ سالمه

بله اگه یه سری کارا جور شه ماهم میریم  

گرچه من المان رو فقط بخاطر اینکه مهاجرتم در آینده به کانادا اسون تر شه میرم؛ یعنی هدفم در واقع کاناداست، المان رو فقط خانواده قصد دارن زندگی کنن من و بکشن هم اونجا نمیمونم با یه زبون جدید! 😂 

شما با ویزا تحصیلی میری؟

بله اگه یه سری کارا جور شه ماهم میریم     گرچه من المان رو فقط بخاطر اینکه مهاجرتم در آین ...

انشالله ‌.

چه جالب منم قصد داشتم کانادا برم اول  که چون دوست پسرم (نامزد آینده )اونجاست و اینا  دیگه همونجا هم میرم برای زندگی هم 

آره ولی خب همش هم به خاطر تحصیل و اینا نیست بنده خدا  خودشم خیلی کمک کرده و اینا ولی خب اکر برم که تا ۳  ۴ سال که اونجام دیگه برای اقامت و‌‌ ...  

انشالله ‌. چه جالب منم قصد داشتم کانادا برم اول  که چون دوست پسرم (نامزد آینده )اونجاست ...

چه جالب پس جفتمون کانادا و المان مقصدمون هست😅پس شماهم به زودی میری ایشالا

کاش ماهم زودتر اوکی شه کارامون نجات پیدا کنیم از این کشور! 😅

چه جالب پس جفتمون کانادا و المان مقصدمون هست😅پس شماهم به زودی میری ایشالا کاش ماهم زودتر اوکی شه ک ...

اره به خدا 😅

آره من دو سه روز دیگه میرم نیستم تا ۳ سال و اینا دیگه 

ایرانم خوبه بابا😂

من فرزانگان میخونم 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤