ایبی_65 مدیر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1607 عنوان با بی پولی و گرونی چیکار میکنید | مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 47 پست چجور زندگب خود را میگذرانید 1400/11/27 | 17:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahra_۱۳۸۰ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 69 مجبورم تودنیای خیالی زندگی الکی خودمومجسم میکنم که دارم میرم تهران مبل وفرش ولوازم خونگی بخرم والکی واسه یه لحظه هم شده سعی میکنم خوشحال شم به خداواسه بعضی وسایلی که توخونه واجبه وسایل جهازموکه بدردنمیخورن یواشکی میفروشم ویه چیزدیگه میخرم
ایبی_65 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1607 گرونی ؛ لذت داشتن پول رو کم کرده چون قبلا با این پول خیلی کارهای بهتر و بزرگتری میشد انجام دا ... بله دقیقا الان فقط سطح توقعمون میاریم پایین
mozhgan76 عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 2320 صورتمونوباسیلی سرخ نگه میداریم (خدای ما کوچیک ها بزرگه.....)
ایبی_65 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1607 مجبورم تودنیای خیالی زندگی الکی خودمومجسم میکنم که دارم میرم تهران مبل وفرش ولوازم خونگی بخرم والکی ... عزیزم منم خیال پردازی میکنم که چجوری دوست دارم زنذگی کنم 😢
مامان93 عضویت: 1399/12/26 تعداد پست: 5646 منم صبح تا شب سرکارم با حقوقمم چیز خاصی نمیتونم بخرم اگه خودت سرکاری باید جمع کنی من بیکارم گاهی تدریس ریاضی دارم تو خونه اونو جمع می کنم برا خودم
ایبی_65 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1607 اگه خودت سرکاری باید جمع کنی من بیکارم گاهی تدریس ریاضی دارم تو خونه اونو جمع می کنم برا خودم باور کن نمیمونه که پس انداز کنم خرج ماشین بنزین خورد خوراک قسط ووو
zahra_۱۳۸۰ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 69 چرا باید تحقیرت کنه مگه تو مقصری؟ والاهرچی درمیاره خرج برادرمعتادوخانوادش میکنه وبه مامیرسه میگه ندارم گاییدی منودیگه هرروزمیگه رب بخرفلان بخراگه حرفم بزنم میگه اَن برادرمونخورمستراح فاضلاب بگم برم مغازه ای جایی کارکنم میگه فاحشه ای نمیزاره جایی برم ۱۷ساله توخونم مگه اینکه کاری پیش بیادمجبورباشم برم بیرون تازه وقت وبی وقت بهم شک میکنه که تودزدی وداری منومیچاپی نهنگ اندازه ی توغذابخوره پاره میشه پدرومادروبرادروخواهرهم ندارم توکودکیم فوت شدن
وااادی عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 387 والاهرچی درمیاره خرج برادرمعتادوخانوادش میکنه وبه مامیرسه میگه ندارم گاییدی منودیگه هرروزمیگه رب بخر ... عزیزم بمیرم برات کاش یواشکی یه کاری راه مینداختی
ایبی_65 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 1607 والاهرچی درمیاره خرج برادرمعتادوخانوادش میکنه وبه مامیرسه میگه ندارم گاییدی منودیگه هرروزمیگه رب بخر ... خیلی متاسفم 😔😔😔
atrina999 عضویت: 1400/09/12 تعداد پست: 13859 والاهرچی درمیاره خرج برادرمعتادوخانوادش میکنه وبه مامیرسه میگه ندارم گاییدی منودیگه هرروزمیگه رب بخر ... وای یا خدا این دیگه چجور شوهریه؟ بهت میگه اندازه نهنگ میخوری ؟ چجوری اجازه میدی اینجوری باهات رفتار کنه ؟ چجوری اجازه میدی بهت بگه عن برادرم و فلان همسرم همه زندگیه منه با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم
zahra_۱۳۸۰ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 69 عزیزم بمیرم برات کاش یواشکی یه کاری راه مینداختی بچه ی کوچیک دارم خودش که تانصف شب بارفیقاشه بچه روپیش کی بزارم برم کارکنم
وااادی عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 387 بچه ی کوچیک دارم خودش که تانصف شب بارفیقاشه بچه روپیش کی بزارم برم کارکنم منظورمکار خونگی بود بدون اینکه بفهمه ترشی درست کن برارجایی نبینه وقتی نیس بفروش
zahra_۱۳۸۰ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 69 به دنیااومدم مادر۲۰سالم سرزایمان فوت کرد۲ساله شدم بابام که داشت میرفت مدرسه واسه تدریس تصادف کردوفوت کردپیش مادربزرگ پدریم بودم که تو۸سالگیم فوت شدوپیش فامیل بزرگ شدم بافقروبدبختی وحقوق پدرموکه برام پس اندازشده بودخرج جهازموعروسی ویه تیکه زمین کوچیک شد۱۷سالگی ازدواج کردم وبلایی نبوده که شوهرموخانوادش سرم نیاورده باشن هیچ کلمه ی زشتی توجهان وجودنداره که شوهرم بهم نگفته باشه روزی نیست که گریه نکنم
zahra_۱۳۸۰ عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 69 منظورمکار خونگی بود بدون اینکه بفهمه ترشی درست کن برارجایی نبینه وقتی نیس بفروش شهرماکوچیکه همه توکارترشیوبافتنی وخیارشوروایناکسی نمیخره تازه پول اولیشوبه هیچ عنوان نمیده که بخوام کاری بکنم
وااادی عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 387 شهرماکوچیکه همه توکارترشیوبافتنی وخیارشوروایناکسی نمیخره تازه پول اولیشوبه هیچ عنوان نمیده که بخوام ... اگ خودتون خرید میکنید از رو پول بزنید مثلا بگو بچه اسهال بود پوشک خیلی کثیف کرد کلان بچه داری ب بهونه فلان چیز واس بچه خریدم میشه زد از پول