2777
2789

مجبورم تودنیای خیالی زندگی الکی خودمومجسم میکنم که دارم میرم تهران مبل وفرش ولوازم خونگی بخرم والکی واسه یه لحظه هم شده سعی میکنم خوشحال شم به خداواسه بعضی وسایلی که توخونه واجبه وسایل جهازموکه بدردنمیخورن یواشکی میفروشم ویه چیزدیگه میخرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجبورم تودنیای خیالی زندگی الکی خودمومجسم میکنم که دارم میرم تهران مبل وفرش ولوازم خونگی بخرم والکی ...

عزیزم منم خیال پردازی میکنم که چجوری دوست دارم زنذگی کنم 😢

اگه خودت سرکاری باید جمع کنی من بیکارم گاهی تدریس ریاضی دارم تو خونه اونو جمع می کنم برا خودم 

باور کن نمیمونه که پس انداز کنم خرج ماشین بنزین خورد خوراک قسط ووو

چرا باید تحقیرت کنه مگه تو مقصری؟ 

والاهرچی درمیاره خرج برادرمعتادوخانوادش میکنه وبه مامیرسه میگه ندارم گاییدی منودیگه هرروزمیگه رب بخرفلان بخراگه حرفم بزنم میگه اَن برادرمونخورمستراح فاضلاب بگم برم مغازه ای جایی کارکنم میگه فاحشه ای نمیزاره جایی برم ۱۷ساله توخونم مگه اینکه کاری پیش بیادمجبورباشم برم بیرون تازه وقت وبی وقت بهم شک میکنه که تودزدی وداری منومیچاپی نهنگ اندازه ی توغذابخوره پاره میشه پدرومادروبرادروخواهرهم ندارم توکودکیم فوت شدن

والاهرچی درمیاره خرج برادرمعتادوخانوادش میکنه وبه مامیرسه میگه ندارم گاییدی منودیگه هرروزمیگه رب بخر ...

وای یا خدا این دیگه چجور شوهریه؟ بهت میگه اندازه نهنگ میخوری ؟ چجوری اجازه میدی اینجوری باهات رفتار کنه ؟ چجوری اجازه میدی بهت بگه عن برادرم و فلان 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

به دنیااومدم مادر۲۰سالم سرزایمان فوت کرد۲ساله شدم بابام که داشت میرفت مدرسه واسه تدریس تصادف کردوفوت کردپیش مادربزرگ پدریم بودم که تو۸سالگیم فوت شدوپیش فامیل بزرگ شدم بافقروبدبختی وحقوق پدرموکه برام پس اندازشده بودخرج جهازموعروسی ویه تیکه زمین کوچیک شد۱۷سالگی ازدواج کردم وبلایی نبوده که شوهرموخانوادش سرم نیاورده باشن هیچ کلمه ی زشتی توجهان وجودنداره که شوهرم بهم نگفته باشه روزی نیست که گریه نکنم

منظورمکار خونگی بود بدون اینکه بفهمه ترشی درست کن برارجایی نبینه وقتی نیس بفروش

شهرماکوچیکه همه توکارترشیوبافتنی وخیارشوروایناکسی نمیخره تازه پول اولیشوبه هیچ عنوان نمیده که بخوام کاری بکنم 

شهرماکوچیکه همه توکارترشیوبافتنی وخیارشوروایناکسی نمیخره تازه پول اولیشوبه هیچ عنوان نمیده که بخوام ...

اگ خودتون خرید میکنید از رو پول بزنید مثلا بگو بچه اسهال بود پوشک خیلی کثیف کرد کلان بچه داری ب بهونه فلان چیز واس بچه خریدم میشه زد از پول