khanomieagamon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1154 عنوان کی برم سونوووو؟ 72 بازدید | 9 پست سلام من اخرین پریودم ۲۰دی بودامروزرفتم تو۶هفته پریروزمتوجه شدم باردارم ک ۵روزازموعدم گذشته بودبتام شد۸۲۴۲ همش ترس اینودارم خارج رحمی یاپوچ باشه کی برم سونو؟میشه دعاکنیدهمه چی خوب باشه چون بعد۴سال باردارشدم همش میترسم ازروبیتامعلوم میشه خارج رحمیه؟ عشق اقاییمم 1400/11/27 | 16:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arnika1401 عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 2230 انشالله ک اینطور نیست هشت هفته ب بعد برید ک الان شاید بهتون بگن قلب تشکیل نشده باشه چون منم شش هفته ک رفتم گفتن ضربان نداره
jijikhoshmal عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 745 ایشالا ک سالمه جنینت۸هفته ۵ یا ۶ روزت شد برو ک مطمئن قلبش تشکیل شده باشه ب امید خدا گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
مهلاخانومی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2163 خارج از رحمی میاییییی درد داره عزیزم خونریزی شدید الآنم اگ ۶ هفته ات شده برو حتمن قلبشم ایشالا تشکیل شده قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت دخترکم عااااشقتتتتتممممم
jijikhoshmal عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 745 بارداری اولم ۹هفته ۲روز بودم ک صدا ضربان قلبش اومدولی الان باردارم دومی رو ۸هفته ۳روزم بود رفتم گاهی اوقات دلم واسه تو که نه... واسه زمانی که فکرمیکردم تو بودی تنگ میشه...
khanomieagamon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1154 ایشالا ک سالمه جنینت ۸هفته ۵ یا ۶ روزت شد برو ک مطمئن قلبش تشکیل شده باشه ب امید خدا فقط ترس اینودارم ک خارج رحمی چیزی باشه باشه عزیزم صبرمیکنم عشق اقاییمم
مهلاخانومی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2163 منم باردارم ۷ هفتمه هفته ی پیش رفتم تو ۶ و ۳ روز بودم ضربان قلبم داشت خدارو شکر قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت دخترکم عااااشقتتتتتممممم
khanomieagamon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1154 انشالله ک اینطور نیست هشت هفته ب بعد برید ک الان شاید بهتون بگن قلب تشکیل نشده باشه چون منم ش ... ممنون عزیزم عشق اقاییمم
khanomieagamon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1154 منم باردارم ۷ هفتمه هفته ی پیش رفتم تو ۶ و ۳ روز بودم ضربان قلبم داشت خدارو شکر خداروشکرعزیزم منم یک هفته دیگه میرم چون من تازه امروز۶هفته شدم عشق اقاییمم
khanomieagamon مدیر استارتر عضویت: 1398/09/15 تعداد پست: 1154 خارج از رحمی میاییییی درد داره عزیزم خونریزی شدید الآنم اگ ۶ هفته ات شده برو حتمن قلبشم ایشال ... فعلاهیچکدوموندارم ممنون گلم عشق اقاییمم