2777
2789
عنوان

نظر بدید راجبش😢😁

160 بازدید | 13 پست

عاقا کراش زدم😐

اونم باهام خشک رفتار نمیکنه، زیاد تحویلم میگیره چندبارم از چهرم تعریف کرد تو چت.

باهام رفتار خودمونی داره 

موندم ک این رفتارا جز شخصیتشه یا ن؟😐

چون خودم خیلی خوش رفتار و خوشرو و خودمونیم باهاش نمیدونم درمقابل رفتار خودم اینطوره یا چی؟

💛🍋اگر استارتر تاپیک نیستیـב פּ سوال خاصے نـבاریـב ریپلاے نکنیـב🍋💛  #¾9✨😉#

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه علامت بده ببین اونو میده یانه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
مثلا؟

مثلا غیر مستقیم یه ابراز علاقه کوچولو بکن ببین اون چیکار میکنه اگه کراش باشه روت اونم یه چیزی نشون میده اگه نه یکم عقب میکشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
مثلا غیر مستقیم یه ابراز علاقه کوچولو بکن ببین اون چیکار میکنه اگه کراش باشه روت اونم یه چیزی نشون م ...

یبار ازش تعریف کردم

اونم در مقابل از شخصیت من تعریف کرد

نمیدونم نشونه ادبش بود یا چی⁦🤦🏻‍♀️⁩

یبار ازش تعریف کردم اونم در مقابل از شخصیت من تعریف کرد نمیدونم نشونه ادبش بود یا چی⁦🤦🏻‍♀️⁩

یه چیزی براش بفرست عکس ویدئویی که یه کمی معنی عاشقانه بده ببین اون چیکار میکنه

یه چیزی براش بفرست عکس ویدئویی که یه کمی معنی عاشقانه بده ببین اون چیکار میکنه

مرسی عزیزم بابت راهنماییت