2777
2789
عنوان

لیزر دایود

220 بازدید | 20 پست

سلام دوستان کسی اینجا هست که از لیزر دایود استفاده کرده باشه ؟؟نتیجه اش از جلسه اول بعد چند روز بوده؟؟چون من الان یک هفته هست که رفتم ولی موهام توی این یک هفته مثله گذشته دراومدن 

من برای بیکینی و کل بدن پلاتنیوم پلاس ۲۰۲۱ استفاده میکنن ..حدف نداره..ار ۱۸ سالگی لیزر می رفتم ..انواع دستگاه ها رو هم تست کردم

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
من برای بیکینی و کل بدن پلاتنیوم پلاس ۲۰۲۱ استفاده میکنن ..حدف نداره..ار ۱۸ سالگی لیزر می رفتم ..انو ...

منم پلاتینیوم میزنم 

درد داره واسه تو؟

تصورم از مردای نی نی سایتی مثل پروفایلمه🤕🤒🤢

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من برای بیکینی و کل بدن پلاتنیوم پلاس ۲۰۲۱ استفاده میکنن ..حدف نداره..ار ۱۸ سالگی لیزر می رفتم ..انو ...

نمیدونم این دقیقا ماله چه سالیه ،ولی من یک هفته رفتم ،شنیدم که بعضی ها گفتن از همون جلسه اول دیگه درنیومده ولی من موهام همچنان رشد دارن

منم پلاتینیوم میزنم  درد داره واسه تو؟

اصلا..من فول بادی میرم..بعد لیزر هم بدنم صافه صافه..لذت می برم

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂
اصلا..من فول بادی میرم..بعد لیزر هم بدنم صافه صافه..لذت می برم

منم فول بادی

واسه من چند وقت بیرون میاد😐 البته کم بعد یه مقدارش میریزه 

درد هم واسه بیکینی خیلی دارم با اینکه زایلاپی میزنم

چند جلسه رفتی؟

نمیدونم این دقیقا ماله چه سالیه ،ولی من یک هفته رفتم ،شنیدم که بعضی ها گفتن از همون جلسه اول دیگه در ...

من مراقبت انجام میدم چه بعد چه قبل لیزر..الان اوکی اوکی شدم..سالی دو بار میرم از ۱۸ سالگی...الان که ۳۳ هستم خیلی عالی شدم

منم پنج جلسه باهاش رفتم شما چند جلسه رفتین دیگه کامل درنیومد

من سالی دو بار میرم کلا از ۱۸ هم می رفتم..البته پلات پلاس ۳ ساله

منم فول بادی واسه من چند وقت بیرون میاد😐 البته کم بعد یه مقدارش میریزه  درد هم واسه بیکینی خ ...

لرای بیکینی باید قبل و بعدش مراقبت کنی تا پوستش اذیتت نکنه

چیکار میکنی شما؟  من فقط زایلاپی میزنم

زایلاپی که همه میزنن عزیز..مراقبت خیلی بیشتر از ایناس..بعد لیزر چند تا پماد گیاهی باید بزنی تا پوستش ترمیم بشه و با طراوت بشه

زایلاپی که همه میزنن عزیز..مراقبت خیلی بیشتر از ایناس..بعد لیزر چند تا پماد گیاهی باید بزنی تا پوستش ...

میشه مراقبتای قبل و بعدتونو بهم بگید

میشه مراقبتای قبل و بعدتونو بهم بگید

آره..بیا پی وی وقت کردم چشم