2777
2789
عنوان

خانواده شوهر رو اعصاب

595 بازدید | 19 پست
سلام 

وقت بخیر 

خیلی خلاصه میگم 

سر کار هستم 

هر راهنمایی و مشاوره ایی که ازتون بر میاد ممنون میشم واسم بذارید 

خانواده شوهر من یه خورده عجیب غریب هستن تو تاپیک های قبل بخونین میاد دستتون

مثلا مادرشوهرم وضعیت مالی خیلی خوبی داره و هر سری که میریم رستوران یا تفریح چند روزه، سعی میکنه همه چیز بندازه رو دوش شوهرم تا حدی که شوهرم از رفت و آمد باهاشون واقعا میترسه

مثلا میریم بازار،  حالا خود مادرشوهرم توان خرید اون قلم جنس رو داره شوهرم رو صدا میزنه و با دستور میگه یالله اینو بخر وظیفته برای مادرت خرج کنی

با خواهر شوهرم بهش پیام میدم تو واتساپ ده بار آنلاین میشه و تقریبا یه روز بعد جواب پیامم رو میده 

برادرشوهرم که شوخی زشت و توهین آمیز باهام میکنه مثلا مارو مهمون کرد خونشون بعد رفتم کمک خانمش گفتم به به چقدر غذاهای خوشمزه،  برادر شوهرم با تمسخر گفت مخصوص خودته که خوووووب بلدی بخوووررریش و خودش و خانمش کلی خندیدن 

شوهر خواهرشوهرم که کلا حرف چرند می زنه و تمام جوک و شوخی هاش فحش و موارد مثبت ۱۸ هست 

امروز با شوهرم صحبت کردم 

و گفت حق داری ناراحت شده باشی 

میشه بهم راهکار بدین چه برخوردی کنم باهاشون از ابن به بعد

متأهل 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعصابت و از زیر پای خانواده شوهرت بردار. تنها راهش همینه. اونا عوض نمیشن. من در مورد شوخی، به پدرشوهرم گفتم چون سر سفره شما بودم احترام نگه داشتم دفعه بعد شوخی کنه پا میشم میرم از الان گفتم خودت یا با دومادت صحبت کن یا رفتم ناراحت نشو

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
چقدر برادرشوهرت و خانمش بیشخصیتن

خیییییلی 

هی رد میشن مسخره تپل بودن من میکنن

در حالی که خوش هیکلم

یا مثلا مسخره دست پختم در حالی که دستپخت فوق العاده ایی دارم

متأهل 

انقدر بدم‌میاد شوخی معنی دار کننن اه اه اه

منم 

اوایل نمی خندیدم 

رو نمی دادم 

همه جا نشستن گفتن شیلا از دماغ فیل افتاده فکر کرده کیه 

حالا یکم باهاشون مچ شدم نه خیلی 

شوهرم میگه تقصیر خودته که رو دادی

واقعا موندم

متأهل 

خیییییلی  هی رد میشن مسخره تپل بودن من میکنن در حالی که خوش هیکلم یا مثلا مسخره دست پختم در ...

اصلا تپل باشی دستپخت خوبم نباشه ب اونا چ فرهنگشون پایینه رفت و امدتو محدود کن

اینا رسما یه آسایشگاه روانی اند که فراری هستن میدونستی 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
اعصابت و از زیر پای خانواده شوهرت بردار. تنها راهش همینه. اونا عوض نمیشن. من در مورد شوخی، به پدرشوه ...

آفرین 

👏🏻👏🏻

خیلی دلم میخواد کوبنده رفتار کنم 

ولی خانواده شوهرم خیلی وحشی هستن میترسم

متأهل 

اصلا تپل باشی دستپخت خوبم نباشه ب اونا چ فرهنگشون پایینه رفت و امدتو محدود کن

خیییییلی فرهنگ پایینی دارن

خیلی هم ادعاشون میشه 

رفت و آمد خیلی کم کردم

تا منو میبینن تیکه بارونم میکنن طوریکه تپش قلب میگیرم

شوهرم با همه اخلاق گندش درکم میکنه و همش میگه حق با توهه

متأهل