2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین

149 بازدید | 13 پست

یه پسر 6ساله دارم وقتی یچیزی باب میلش نباشه منو میزنه الان بخاطر خمیر بازی مدرسش ،که من نتونستم درستش کنم کتکم زد دهنم پر خون شد

الان چه رفتاری باهاش داشته باشم تا دیگه تکرار نکنه

شوهرمم خونه نیست از اون می‌ترسه اما از من نه، چون همیشه باهاش مهربون بودم درسته من بدعادت کردم اما دیگه نمیخام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنش فلفل بریز ادم میشه خیلیا اونجوری درست شدن

دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
میخام بگم نزنش ولی نمیشه  نزنش بچه گناه داره  هر وقت تورو زد به باباش سریع زنگ بزن بگو من ...

اینجوری فقط از باباش می‌ترسه میخام از منم بترسه با کتک زدن هم بدتر میشه موندم چکار کنم سردرد گرفتم بخدا

۶ساله که دیگه کوچیک نیست و احترام به مادر رو حتما باید یاد گرفته باشه 

حتما از کوچیکی عادت کرده به زدنت و تو هم میخندیدی 

همچین اعجوبه ای توی فامیل ما هست .

بچه هرکاری می‌کنه که نمیشه توی صورتش خندید

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مهربونیت رو تا مدت زیادی قطع کن .از چیزهایی که دوست داره محرومش کن .یکم از خودت قدرت نشون بده 

این رفتارهای پسرت برای آینده ش هم خطرناکه بخدا زنش رو به می‌کنه .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
۶ساله که دیگه کوچیک نیست و احترام به مادر رو حتما باید یاد گرفته باشه  حتما از کوچیکی عادت کرد ...

تو روش نخندیدم. خونه مادرشوهرم میمونیم پیش اون بزنمش اون هوادار میشه نزنمش خودم نابود میشم 

تو روش نخندیدم. خونه مادرشوهرم میمونیم پیش اون بزنمش اون هوادار میشه نزنمش خودم نابود میشم 

پس مشکل اصلی همین دو تربیتی شدن بچه ست .راه حلی برای این قضیه ندارم 😕😕😕😕