khahanetam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1207 عنوان میشه کمکم کنین 149 بازدید | 13 پست یه پسر 6ساله دارم وقتی یچیزی باب میلش نباشه منو میزنه الان بخاطر خمیر بازی مدرسش ،که من نتونستم درستش کنم کتکم زد دهنم پر خون شدالان چه رفتاری باهاش داشته باشم تا دیگه تکرار نکنهشوهرمم خونه نیست از اون میترسه اما از من نه، چون همیشه باهاش مهربون بودم درسته من بدعادت کردم اما دیگه نمیخام 1400/11/27 | 15:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ssosii عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 824 عزیزم ببرش پیش روانشانس واسه پرخاشگری یا با مشاوره یا با دارو درست میشه من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏
jonahmenfndnsnb عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1614 توهم دعواش کن بگو یعنی چی کتک میزنی بچه بزرگتر بشه چی کار میخای بکنی؟؟از همین الان ادمش کن
khahanetam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1207 توهم دعواش کن بگو یعنی چی کتک میزنی بچه بزرگتر بشه چی کار میخای بکنی؟؟از همین الان ادمش کن دعواش که میکنم بدتر میشه
jonahmenfndnsnb عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1614 دعواش که میکنم بدتر میشه میخام بگم نزنش ولی نمیشه نزنش بچه گناه داره هر وقت تورو زد به باباش سریع زنگ بزن بگو منو بزنی به بابات میگم
shanzelizeh عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 1958 دهنش فلفل بریز ادم میشه خیلیا اونجوری درست شدن دیشب با خدا دعوایم شد ... باهم قهر کردیم فکر کردم دیگر مرا دوست ندارد رفتم گوشه ای نشستم چند قطره اشک ریختم وخوابم برد صبح که بیدار شدم مادرم گفت . نمیدانی از دیشب تا صبح چه بارانی می امد...
ghalb_hhh عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 3383 فقط رواشناس کودکان و پیشنهاد میکنم چون با کتک زدن و تنبیه کردن ممکنع بدتر بشه
ghalb_hhh عضویت: 1400/01/31 تعداد پست: 3383 میتونی باهاش قهر کنی حالت گریه کنی بگی مامانت و دوست نداری ک بد رفتاری میکنی باهاش بعدم محل نده از کارش پشیمون بشه
khahanetam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1207 میخام بگم نزنش ولی نمیشه نزنش بچه گناه داره هر وقت تورو زد به باباش سریع زنگ بزن بگو من ... اینجوری فقط از باباش میترسه میخام از منم بترسه با کتک زدن هم بدتر میشه موندم چکار کنم سردرد گرفتم بخدا
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14641 ۶ساله که دیگه کوچیک نیست و احترام به مادر رو حتما باید یاد گرفته باشه حتما از کوچیکی عادت کرده به زدنت و تو هم میخندیدی همچین اعجوبه ای توی فامیل ما هست .بچه هرکاری میکنه که نمیشه توی صورتش خندید 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14641 مهربونیت رو تا مدت زیادی قطع کن .از چیزهایی که دوست داره محرومش کن .یکم از خودت قدرت نشون بده این رفتارهای پسرت برای آینده ش هم خطرناکه بخدا زنش رو به میکنه . 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
khahanetam مدیر استارتر عضویت: 1399/12/03 تعداد پست: 1207 ۶ساله که دیگه کوچیک نیست و احترام به مادر رو حتما باید یاد گرفته باشه حتما از کوچیکی عادت کرد ... تو روش نخندیدم. خونه مادرشوهرم میمونیم پیش اون بزنمش اون هوادار میشه نزنمش خودم نابود میشم
_درنا_ عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 14641 تو روش نخندیدم. خونه مادرشوهرم میمونیم پیش اون بزنمش اون هوادار میشه نزنمش خودم نابود میشم پس مشکل اصلی همین دو تربیتی شدن بچه ست .راه حلی برای این قضیه ندارم 😕😕😕😕 🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹