2777
2789

ما هنو ن 

چون قرارع لوازممونو عوضکنیم گذاشتیم برای بعد تر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کاری ندارم ب اون صورت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۱۰ اسفند شروع میکنم 

کار خاصی ندارم تمیزه خونم

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

کم کم کارای مامانمو شروع کردم

بعدش میرم سراغ خونه خودم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

میترسم شروع کنم بارندگی باشه یک دومم کرونا امیکرون گرفتم دارم میمیرم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
میترسم شروع کنم بارندگی باشه یک دومم کرونا امیکرون گرفتم دارم میمیرم 

بارندگی چه ربطی داره؟ط بحز شیشه ها با بقیه کارهای خونه تکونی بارندکی کاری نداره

ان شاءالله به زودی خوب بشی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

ازاسفندشروع میکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بارندگی چه ربطی داره؟ط بحز شیشه ها با بقیه کارهای خونه تکونی بارندکی کاری نداره ان شاءالله به زودی ...

عزیزخودم باید قالی بشویم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

خونه ام تمیزه تمیزه فقط مونده ۱ فروردین جهیزیمو بچینم تو خونه 

خونه خودمم از فردا تمیز میکنم تحویل مستاجر بدم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪