2777
2789
عنوان

ممنون میشم

37 بازدید | 4 پست

سه ساله پدرم فوت شده و مامانم با مادرش زندگی میکنه و شکرخدا نیازمالی نداره ، به دلیل اختلافات پیش اومده و اینکه راهمونم خیلی دوره(من تهران مادرم شمال) ماهی چندساعت میتونم ببینمش ، اما مادرم از من توقع داره شب پیشش بمونم که واقعا برام مقدور نیست ، یک بخاطر همسرم چون راضی نیست دو هم اینکه از مادربزرگم متنفرم چون باعث اختلاف مادرم و همسرم شد

و اینکه مادرم از من توقع ها داره مثل خودش باشم ، خودش ایستاده در خدمت خواهرها و پدرمادرشه ، حتی اونا نمیزارن ازدواج کنه اما از من توقع داره با خاله ای که کلی بهم توهین کرده صمیمی باشم!

چه کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزور نمیشه ک خودت دلت باید بخواد باکی حرف بزنی باکی حرف نزنی

درسته ، اما من همش حس میکنم اینجوری مامانم از من ناراحت میشه درحالی که هرروز باهم تلفنی حرف میزنیم ، اینم بگم من برم کف پای خاله هم ببوسم مامانم میگه وظیفته اما نمیدونم بااین حس مزخرفم چه کنم 😢

درسته ، اما من همش حس میکنم اینجوری مامانم از من ناراحت میشه درحالی که هرروز باهم تلفنی حرف میزنیم ، ...

اینجوری ک خیلی بده بزور ومیل باطنیت نباشه.اصلا حالت خوب نمیشه

من حسابم،زهمه مردم این شهر جداست🌺من امیدم بخداس.بعداز خدا باز امیدم ب خداست🌺