پیرو تاپیک قبلیم بهش پیام دادم اونم مودبانه سلام کرد و تشکر . اما چیزی نگفت که بتونم بحثو ادامه بدم یا ازم بخواد برگردم
البته از بعد از کات کردنمون آخرین بازدید تلگرامشو lastseen recently زده بود از وقتی بش پیام دادم آخرین بازدیدشو مشخص کرده دائم هم عکس پروفشو عوض میکنه میتونم امیدوار باشم؟؟؟
یادآوری تاپیک قبلی 👇👇👇
من و آقای × (آشناییمون به قصد ازدواجه) سر یه موضوعی صحبت کردیم یه حرفی زدم که بدش اومد بعدش ازش عذرخواهی کردم ولی اخرش نوشتم البته هنوزم سرحرفام هستم فقط نوشت خواهش میکنم . موفق باشید تا آخردنیا سر حرفاتون باشید 😐 منم نوشتم هستم .بعد از این مایی که هر روز یه ریز و پشت سرهم حرف میزدیم باهم (اون بیشتر مشتاق صحبت بود) دیگه به هم پیام ندادیم امروز میخوام برگردم ولی شخصیتم خورد نشه فکر کنه آویزونشم به بهونه ی روز مرد یه عکس تبریک بفرستم براش به نظرتون اینکارو کنم؟؟ اگه ضایعم کرد میگم اشتباه دادم 😐
البته اینم بگم هر کی جای این باشه از خداشه من برگردم من خیلی شرایط بهتری دارم 😐😐😐😐 چ تحصیل چ پول چ قیافه
خودشم میگه چون تحصیلت شغلت فلانه غرور داری(دقیقا گفت چون فکر میکنی چون پزشک هستی هر چی میگی من باید بگم چشم؟) 😐😐