2777
2789
عنوان

این توی رابطه نشونه ی خوبیه یا نه؟؟

339 بازدید | 18 پست

پیرو تاپیک قبلیم بهش پیام دادم اونم مودبانه سلام کرد و تشکر . اما چیزی نگفت که بتونم بحثو ادامه بدم یا ازم بخواد برگردم

البته از بعد از کات کردنمون آخرین بازدید تلگرامشو lastseen recently زده بود از وقتی بش پیام دادم آخرین بازدیدشو مشخص کرده دائم هم عکس پروفشو عوض میکنه میتونم امیدوار باشم؟؟؟

یادآوری تاپیک قبلی 👇👇👇

من و آقای × (آشناییمون به قصد ازدواجه) سر یه موضوعی صحبت کردیم یه حرفی زدم که بدش اومد  بعدش ازش عذرخواهی کردم ولی اخرش نوشتم البته هنوزم سرحرفام هستم فقط نوشت خواهش میکنم . موفق باشید تا آخردنیا سر حرفاتون باشید 😐 منم نوشتم هستم .بعد از این مایی که هر روز یه ریز و پشت سرهم حرف میزدیم باهم (اون بیشتر مشتاق صحبت بود) دیگه به هم پیام ندادیم امروز میخوام برگردم ولی شخصیتم خورد نشه فکر کنه آویزونشم به بهونه ی روز مرد یه عکس تبریک بفرستم براش به نظرتون اینکارو کنم؟؟ اگه ضایعم کرد میگم اشتباه دادم 😐

البته اینم بگم هر کی جای این باشه از خداشه من برگردم من خیلی شرایط بهتری دارم 😐😐😐😐 چ تحصیل چ پول چ قیافه 

خودشم میگه چون تحصیلت شغلت فلانه غرور داری(دقیقا گفت چون فکر میکنی چون پزشک هستی هر چی میگی من باید بگم چشم؟) 😐😐

وقتی اون جمله رو گفته یعنی کلا پشیمون شده شماهم بیخیال شو

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخواد خودش سر صحبت و باز میکنه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

چون پای حرفت هستی و عقب نمیکشی 

و خب اون حرفتو قبول نداره

چرا میخوای حتما ادامه بدی؟!

اگر موضوع مهمی باشه ممکنه سر همین اختلاف نظر به مشکل بخورید تو زندگی

و اینکه اون پیام نداده حتما با توجه به اون حرفا حس کرده مناسب هم نیستید برای ازدواج 

بستگی داره که حرفتون که شما انقد بهش اصرار دارید و ایشون انقد مخالفشه که ارتباطش رو قطع میکنه، چی بوده باشه..بنظر میاد اختلاف نظر بزرگی باهم دارید

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..
کدوم جمله منظورته؟

همینکه گفته موفق باشی!تااخر دنیا سر حرفتون باشید.

اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از  عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما... 

اون چرا دیروز ولنناین بود پیام نداد؟ پس توهم پیام نده

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر
بستگی داره که حرفتون که شما انقد بهش اصرار دارید و ایشون انقد مخالفشه که ارتباطش رو قطع میکنه، چی بو ...

نه چیز مهمی نبود من خیلی پافشاری کردم 😐

در حد اختلاف فرهنگ نبود اتفاقا بهم میگه از نظر علایق و سلایق و شرایط فرهنگی عین همیم

نه چیز مهمی نبود من خیلی پافشاری کردم 😐 در حد اختلاف نظر نبود اتفاقا بهم میگه از نظر علایق و سلایق ...

سعی کن یکاری چیزی پیش بیاری ک مثلا مجبور شدی سراغش و بگیری..و نرمتر برخورد کن اگه طالب ادامه دادنی

این روزا.. یه "قاب عکس خالی" ام..
پیامو که دادم آخر 😅 اون آخرش یاداوری تاپیک قبل بود

اها. خب پس اگه مساله ی مهمی نیست درستش کن با سیاست 

الان ۳اردیبهشت ۱۴۰۱هست.انشالله به حق این روزای عزیزسال بعد همین موقع مهریمو گرفتم و یه خونه ی گوگولی خریدم. انشالله سال بعد اینموقع مغازمو کشیدم یه جای جدید تو شهرمون با سه برابر جنس....انشالله هیچکس دستش جلوی کسی دراز نشه همگی بگین الهی امین.....اگر مقدوره برام یه صلوات بفرستید که هیچوقت جلوی پسرم شرمنده نباشم همیشه رو پا باشم چون جز من هیچکسی رونداره از سی روزگی هم پدربودم براش هم مادر... لطفا.بوس به کله تون....خدایا تورو به عظمتت قسم میدم نگاهتو از مانگیر
سعی کن یکاری چیزی پیش بیاری ک مثلا مجبور شدی سراغش و بگیری..و نرمتر برخورد کن اگه طالب ادامه دادنی

همین کارو کردم دیگه بهش پیام دادم تشکر کرد 

دیگه بهش پیام نمیدم تا وقتی خودش بیاد اتفاقا تولدشم نزدیکه