2821
2789
عنوان

من مشکل دارم ؟؟

84 بازدید | 14 پست

یه سوالی برام پبش اومده دوستان 

من هر کس و میبینم کلب ناله میکنه و همیشه دپرسه با این که مثلا از زندگیش خبر دارم و درسته که مشکل داره ولی انچنان هم نیست . 

بعد من خودم با وجود مشکلات نه چندان کمی که دارم همیشه سرخوش و شادم ... 

مثلا من به شدت اضافه وزن دارم حدود ۷۰ _۸۰ کیلو اضافه وزن و خب همین باعث شده خواستگار نداشته باشم ولی هیچ وقت بخاطرش ناراحت نمیشم و یه جورایی همین باعث میشه برای از بین بردنش تقریبا هیچ تلاشی نکنم . 

یا این که ریزش موی شدید دارم و وسط سرم تقریبا تاس شده اوایل یکم ناراحت میشدم ولی الان دیگه اصلا بهش توجه نمیکنم 

یا مثلا ۵ ساله که پشت کنکور موندم و با این حال حتی الانم که سال پنجممه درس نمیخونم اصلا و با این که عاشق اینم که برم دانشگاه رشته مورد علاقم اصلا هیچ حس ناراحتی ای ندارم 

واقعا حس میکنم که مشکل دارم و حداقل برای تلنگر هم شده باید یکم از این موضوع ها و خیلی چیزای دیگه ای که هست ناراحت و دپ باشم ولی نیستم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همین که هیچ احساسی نسبت به این چیزا نداری فکر کنم جزو علایم افسردگی زیاد باشه منم قبلا اینطوری بودم

اخه فکر نمیکنم افسردگی باشه ... همش دوست دارم با بقیه حرف بزنم .... دوست دارم بازی کنم .... دوست دارم بگم و بخندم 

نه مشکل نداری بیخیالی ولی بیخیالم نیستیاا بیشتر انگار حال نداری یا کاراتو ک مهمن پشت گوش مینداری م ...

چون میدونن از دخالت بقیه خوشم نمیاد و چند بار باهاشون بحثم شده اونا هم دخالت نمیکنن

فکرکنم تپلی بودن وریزش موهات ازبدکارکردن هورموناته لطفاجدی دنبال درمانش برو،منم عین توهستم عزیزم ولی من شرایطم جوری شدنتونستم درمانموادامه بدم والان خیلی ناراحتم،ماهیانه ات مرتبه؟موهای زائدتوصورتت واینانداری؟چاقی بالاتنه چی؟بی خیال سلامتیت نشوقربونت برم لااقل 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
فکرکنم تپلی بودن وریزش موهات ازبدکارکردن هورموناته لطفاجدی دنبال درمانش برو،منم عین توهستم عزیزم ولی ...

من هر ۶ ماه چکاپ کامل و سونوگرافی میکنم که به جز تنبلی تخمدان که اونم بخاطر چاقیمه هیچ مشکل دیگه ای ندارم خداروشکر 

نه کمبود ویتامین دارم نه مشکل هورمونی ... دکتر میگه ارثیه