2777
2789

منم تو هفته ی هفتم یا هشتم بود که لکه بینی داشتم رفتم دکتر سونو کرد گفت چیزی نیست هورمونات به هم ریخته استراحت کن بعد شیاف داد.شما هم نگران نباش انشاءالله که چیزی نیست. امروز برو پیش دکترت ببین دلیلش چی هست فعلا هم راه نرو استراحت کن

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل از که برسم دکتر زنگ زدم منشی‌اش بهم گفت هر شب شیاف پروژسترون بزار تحرک نداشته باش سنگین بلند نکن دیگه دکتر هم رفتم اول دو تا آمپول ضد سقط داد و همون چیزایی که منشی گفته بود

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
نترس عزیزم دوتا بالش بزار زیر پات و شیاف هر 8 ساعت یکی استفاده کن و تا دو هفته فقط بخواب و تستراحت ک ...

نمیشه سریع شیاف بهشون داده بشه که

اول باید دکتر برن

اگه قلب تشکیل شده و سقط نیس یا خارج رحمی نیس که اره شیاف براش راهکاره

اما اگه جنین سقط میخواد بشه یا خارج رحمیه و این حرفا شیاف گذاشتن باعث نگه داشتن و سفت شدن تین جنین میشه و اسیب به لوله های زن

یعنی از سقط جلو گیری میشه

حالا . انشاالله مشکلش پایین بودن پروژسترون باشه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
هنوز براقلب نرفتم ولی الان شیاف گذاشتم

برو امروز،، ۷ هفته دیگه شنیده میشه صدا قلب

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
نمیشه سریع شیاف بهشون داده بشه که اول باید دکتر برن اگه قلب تشکیل شده و سقط نیس یا خارج رحمی نیس ک ...

من هفته چهارم رفتم سونو گفت دیواره رحم ضخیم شده یعنب خارج رحمی نیس؟

نه نیس

امروز برو دکترت صدا قلبش دیگه شنیده میشه منم ۷ هفته رفتم

اگه تشکیل شده بخاطر پایین بودن پروژسترونته اکثر خانما این مشکلو دارن

دوست من که یه شب خون ریزی شدید گرف حالا بچش تو بغلشه

عزیزم سرخود و با نظرات اینجا کاری نکن شما بارداری حتما زیر نظر پزشک دارو مصرف کن و تحت نظر دکترباش 

استرس هم نداشته باش 

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
نمیشه سریع شیاف بهشون داده بشه که اول باید دکتر برن اگه قلب تشکیل شده و سقط نیس یا خارج رحمی نیس ک ...

والله من تعطیلات محرم بود به هفته هفتم به لکه بینی افتادم تو شهر غریب هیچ جا رو هم نمیشناختم رفتم پیش دکتر داروخانه گفت سرگیجه و خونریری شدید نداری ؟ گفتم نه فقط در حد لکه بینی بهم گفت لکه بینی تا هفته ده اگر سرگیجه و همراه خون نباشه طبیعی هست و با شیاف گذاشتن و استراحت مطلق قطع میشه ، بعد رفتم پیش متخصص ، دکتر داروخانه بهم گفت هر 12 ساعت یکی استفاده کن اما متخصص گفت هر 8 ساعت یکیشو استفاده کن

والله من تعطیلات محرم بود به هفته هفتم به لکه بینی افتادم تو شهر غریب هیچ جا رو هم نمیشناختم رفتم پی ...

منم سرگیجه ندارم با اینکه از صبح چیزی نخوردم ولی دیروز کارای خونه رو کردم بعدش دلم درد گرفت 

به من خیلی دعا کنید دارم دیونه میشم 

ببین توهیچ کاری ازدستت برنمیاد جز مراقبت

باقیش باخداس

بسپار ب. خودش

تو بارداریم دردای عجیبی میگرفتم . دکترم میگف طبیعی نیس،،فلان،،بهمان، 

گفتم خدا خودت دادی باقیش باخودت

۳۱هفته رفتم سونو سلامت گفته یند ناف دور گردنشه

گریه کزدم اما بازم گفتم خدا خودت دادی باقیش باخودت

۳۴ هفتمه ک فعلا هردو سالمیم ببینم باقیش چ بشه😊