2777
2789
نه نمیتونم بخدا گریم‌میگیره اخه پس چیکار کنم هزینش رو ندارم باید کچل بشم‌ وقتی موهام رو میبینم حالم ...

حساسیت میده بعد یه مدت

تپش قلب

فشار خون 

سر درد

هزار. تا عوارض داره

تو اول از درون خودتو درست کن

تا یکی دو ماه که موهات در بیاد بعد برو میکرو پیگمنشن کن کف سرت مو دیده میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من الان خودم امیکرون دارم دوباره بعدش ریزش مو میگیرم

خب تا کی باید پول به این دکترها داد که نوهامون رو دربیارن از وقتی ماینو زدم شقیقه کم کم مو دراورده این سوزنایی که تومزو نیزنن هم ریشه مورو ضعیف نیکنه 

خب تا کی باید پول به این دکترها داد که نوهامون رو دربیارن از وقتی ماینو زدم شقیقه کم کم مو دراورده ا ...

هر چقدر کف سر تحریک بشه بهتره

با سوزن با ماساژ

حتی ثابت شده کسایی که شپش دارن چون نیش میزنه کف سر رو و تحریک میشه خونرسانی موی بهتر دارن

نشستی با دستت جاهایی که مو نداره رو ماساژ بده تا قرمز بشه یعنی خون بیاد سطح پوست

ببین من شوهرم میخواست کاشت مو انجام بده ولی وقتی رفت دکتر بهش پیشنهاد داد که مزوتراپی و پی آر پی انجام بده رسما انگار معجزه شد بعد سه جلسه خیلی خوب شد موهاش آنلاین هم مشاوره میده میتونی اولش بپرسی و مطب نری

https://mavarateb.com/doctor/دکتر-مریم-نوکنده