2777
2789
عنوان

پیراپزشکی

215 بازدید | 12 پست

خانما میشه درباره پیراپزشکی یه توضیحی برام بدین من تحقیق کردم ولی دقیق متوجه نمیشم. 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

چی شو میخوای بدونی؟؟؟ 

یکسری رشته های زیرشاخه تجربی که شامل پزشکی و دندونپزشکی  و اینا نمیشه

مث فیزیوتراپی پرستاری رادیولوژی

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شو میخوای بدونی؟؟؟  یکسری رشته های زیرشاخه تجربی که شامل پزشکی و دندونپزشکی  و اینا نم ...

اها متوجه شدم مرسی عزیزم😙

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

سوال کن چیشو متوجه نشدی؟

متوجه شدم.

باچه رتبه هایی میتونیم قبول بشیم پیراپزشکی؟

بهترین زیرشاخه کدومه بنظرتون؟

متوجه شدم. باچه رتبه هایی میتونیم قبول بشیم پیراپزشکی؟ بهترین زیرشاخه کدومه بنظرتون؟

پیراپزشکی بستگی به منطقه ات داره

ولی دیگه از 2، 3هزار تا 20، 30 هزار

میتونی قبول شی

بهتر از همشم پرستاریه

جای زیادی برای پیشرفت داره

کارشم تضمین شده هست دیگه نگرانی از بابت کاریابی نداری

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤
متوجه شدم. باچه رتبه هایی میتونیم قبول بشیم پیراپزشکی؟ بهترین زیرشاخه کدومه بنظرتون؟

بهترین که پزشکی و دندان و دارو زیر دو هزار بعدش فیزیو تراپی بینایی سنجی شنوایی شناسی پرستاری مامایی هوشبری و.....خیلی زیادن تا حدود ۱۵هزار 

میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️
عزیزم بیست سی هزار چی قبول میشی آخه ⁦☹️⁩😑

منظورم صرفا روزانه نبود

پردیس و خودگردان هم درنظر گرفتم

عزیزم با اونا هم دیگه رشته خوب فوفش بیست هزار

20هزار منطقه 3 امسال پرستاری شهریه پرداز قبول شد

دیگه بیشتر از اون میتونه نهایتا فوریت های پزشکی و اینا قبول شه