من یک مقدار پول داشتم که نفهمیدم چی شد و خرج شد رفت
حالا به مامانم گفتم یکم پول بهم قرض بده که خورد خورد پسش بدم
آیا کار بدی کردم؟ شوهرمو خراب کردم؟
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا به شوهرت نگفتی از اون نگرفتی اگه نداش از مادرتون گرفتی بنظرم نه کار اشتباهی نیس
خب نداره و نمیده اگر هم داشته باشه
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
والا بستگی به شرایط خودتون داره اگه مادرت فکر میکنه با اینکار که شوهرت برات کم میذاره بیخیال شو اگرن ...
خب من از کجا بفهمم همچین فکری میکنه؟ دم عیدی دستم خیلی خالی بود با دو تا بچه دلم میخواستم دستم باز باشه
خب من از کجا بفهمم همچین فکری میکنه؟ دم عیدی دستم خیلی خالی بود با دو تا بچه دلم میخواستم دستم باز ب ...
مادر خودتو نمیشناسی؟بیخیال بابا بش بگو که پولمو معلوم نشد چجوری خرج کردم ولی اگه میدونی شوهرت بفهمه ناراحت میشه قرض نگیر خودش بلاهره چند روز قبل عید پولت میده که خریدی داری انجام بدی
مادر خودتو نمیشناسی؟بیخیال بابا بش بگو که پولمو معلوم نشد چجوری خرج کردم ولی اگه میدونی شوهرت بفهمه ...
شوهرم که بفهمه ناراحت میشه ولی قبلا هم ازش گرفته بودم و بهش نگفتم پس دادم رفت.
نمیدونم والا
شوهرم خیلی اخلاقش خاصه یه مدت هم هست خیلی داره اذیتم میکنه نمیخوام اصلا التماسش کنم
شوهرم که بفهمه ناراحت میشه ولی قبلا هم ازش گرفته بودم و بهش نگفتم پس دادم رفت. نمیدونم والا شوهرم ...
حالا که اینطوره همیشه حتی شده ۳۰۰ تومن پولم که داری برو یه الیزابت کوچولو بخر بذار کنار بدون اینکه سوهرتم بفهمه برا روز مبادات من با همین پولای کوچولو رفتم همش الیزابت خریدم از پارسال تا حالا ۷ گرمی شده