2777
2789
عنوان

کسی تازگیا مبلشو برای شست و شو داده

121 بازدید | 15 پست

خانومای عزیز من مبلام هفت نفره و رنگ روشنن کدر شده رنگشون و نیاز به تمیز کردن داره تازگیا دادین شما؟ چقد هزینش شد؟ تمیز شد؟ من خودم خواستم تمیز کنم ولی هر چی سرچ کردم همه میگن فقط بدتر میشه لطفا راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم‌همین سوالو دارم اتفاقا یکساله ونیم مبل هامو گرفتم رنگشون کرم روشنه کاور ننداختم روشون کمی کدر شدن واز چند نفر پرسیدم گفتن شامپو فرش بزن...اومدم زدم بدتر دورنگ شد اصلا تمیز نشد حالا زنگ زدم مبل شویی گفتن اصلا ب هیچ وجه شامپو فرش رو مبل نیار دورنگ میشه لک میندازه دو دله ام بدم مبل شویی خراب وکهنه نشن ....کسی هست شسته باش؟

منم‌همین سوالو دارم اتفاقا یکساله ونیم مبل هامو گرفتم رنگشون کرم روشنه کاور ننداختم روشون کمی کدر شد ...

من میگم کاش اصلا مبل نداشتم انقد اعصابمو ریخته بهم🤕

من خودم هنوز انجام ندادم. ولی شنیدم و دیدم که خیلییی خوب تمیز میکنن مبلو. مثل روز اول میشه

منم شنیدم میگن تمیز میشن مث روز اول حالا بزن تو گوگل نحوه شستشوی مبل ها خیلی خوبه بنظرم راهی نیست بجز شستن وکاور کشیدن

من خودم هنوز انجام ندادم. ولی شنیدم و دیدم که خیلییی خوب تمیز میکنن مبلو. مثل روز اول میشه

کاش یکی انجام داده بود معرفی میکرد  کجا بهتره؟ میان تو خونه تمیز میکنن درسته؟ چون این سایته که من دیدم اینطور بود

منم خیلی ناراحتم فک کن‌یکساله ونیمه‌گرفتم خیلی پشیمونم الان نمیدونم باید چکار کنم ولی بهترین کار این ...

من سرچ کردم میان تو خونه تمیز میکنن ولی نمیتونم اعتماد کنم😶 مبل چسترو میشه روکش کشید؟ ما تازه خونمونو عوض کردیم و کلی وسیله گرفتیم واسه مبلا دیگه فک نکنم روکش بگیره🥲

من سرچ کردم میان تو خونه تمیز میکنن ولی نمیتونم اعتماد کنم😶 مبل چسترو میشه روکش کشید؟ ما تازه خونمو ...

عزیزم کاور شیشه ای بگیر میان خونه اندازه میگیرن برات میدوزن مال منم فک‌کنم چسترن عکس میزاری ببینم چ زنگن مال شما

ببخشید عزیزم من درگیر اسباب کشیم رفتم یکم جمع و جور کنم من مبلارو بردم خونه جدید عکسشونو ندارم تقریبا مثل برا شما ولی رنگش فیروزه ای روشن و ابی و اینا هستش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز