2777
2789

شنیدم نماز جعفر طیار

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چن وقت باید بخونیم

فکر کنم یبار چون طولانیه بزن تو نت میاره

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍

توسل کن به شهدا 

بخصوص شهید ابراهیم هادی 

براش قران بخون صلوات بفرست و هدیه کن و ازش 

بخواه بین شما و خدا واسطه شه و حاجتتو از خدا بگیره

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
چند سالته؟!با چه شرایطی ازدواج می‌کنی؟!

اکه بگم چند سالمه همه میریزن سرم . 

من شرایطم اینکه پسر حداقل تا ۱۱ سال ازم بزرگتر باشه و اینکه سربازی رفته باشه و ی حقوق ثابت داشته باشه ‌‌‌‌‌ی 

خونه برای زندگی هم داشته باشیم. همین .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظاهر خوب باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز