2777
2789
نه نه فقط متلک بد دهنی همین بد دهنی داداشم دهنشو آسفالت کرد ب نظرت اصلا جراتشو داشت؟!

اره فکر کنم . برای پسرا کاری نداره بعدشم تهدید میکنن که چیزی بگی

آبرتو میبرم 

متاسفانه خودم این تجربه رو داشتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جلو مدرسه بودم نمی‌دونم اولی بود یانه پسر :خوشگله. من بی محل پسر جیگر جواب نمیدی. من بی محل. پسر خانم ناز داره من بی محل. پسر نامرد حداقل یه نگاه بکن من بی محل. مهمانان کلا بی محل 

دوستم گفت نرگس خب چرا یه جواب نمیدی 

جلو خود یارو گفتم عزیزم. مگه شما زبان خر بلدی من که نمی‌فهمم. چی میگه ببین یارو فقط رفت 😂😂 

یه بارم داشتم میگفتم فلانی اینجا هیچکس مزاحم نمیشه یارو همون لحظه با ماشین رد شد گفت جیگره عروس ننم میشی ببین فقط افق محو شدم طرف می‌گفت اصلا مزاحم نیست  آخه داشتم تعریف از محله میکردم

اره فکر کنم . برای پسرا کاری نداره بعدشم تهدید میکنن که چیزی بگی آبرتو میبرم  متاسفانه خودم ا ...

نه تجربه تجاوز ها    منظورم اینکه یکی هی زنک میزد می‌گفت ی قرار میزارم بیا اونجا اکه نیای هرجور باشه پیدات میکنم . 

پدرسگ اول گفت عاشقت شدم منم گفتم بیا خاستگاری دید دارم اینجوری میگم اونم اینو گفت منم گفتم مگه من بی کس هستم؟؟؟  

بعد مامانمو صداش کردم خوشبختانه دهنشو و.....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز