2777
2789

اولین بار تو خیابون یه الدنگ مزاحمم شده بود

کوبیدم تو دهنش مث سگ گریه میکرد خر گنده  

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

وقتی مزاحمم شدی اشک شوق ریختم😒🙄😐خو این چ سوالیه🙄🙄🙄🙄🙄

بابا من فکر نمیکردم نفرات آنلاین زیاد شه گفتم اینم مثل تایپیک های دیگم فقط دو نفر هستن 😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تاحالا برام اتفاق نیوفتاده

*امضای هرکس مربوط به خودشه،امیدوارم اینو درک کنید*       نه میبخشیم،نه فراموش میکنیم   اثر ظلم محال است به ظالم نرسد🕊         پروفایلم عکس حنانه عزیزم،قهرمانم💚       بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی؟!     وای از آن روز که کینه حکم رانی کند!     هر وقت تازه عروسمان به بالین همسرش برگشت،هروقت محمدرضا دوباره دخترش را در آغوش کشید و هروقت حسینعلی فارغ التحصیل شد   زندگی عادی جریان پیدا میکند...       **به قول خودتون حلال نمیکنم اگر به خاطر امضام گزارش بزنی(که زدی)**               اگر جوابتون رو کوتاه میدم ناراحت نشید،خوب بلد نیستم🥴           یکروزی باران میبارد،آرام آرام میشوید غمها،ساحل میگیرد رنگ دریا،این نیز بگذرد... 

یه اشغالی زنگ میزد به گوشیم منم نمیشناختم جواب نمیدادم هی با خط های مختلف .

اخرش فهمیدم یه بچه دبیرستانیه از دوستا پسرخالم.

پسرخالم دهنشو صاف کرد

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
یه اشغالی زنگ میزد به گوشیم منم نمیشناختم جواب نمیدادم هی با خط های مختلف . اخرش فهمیدم یه بچه دبیر ...

وای برای منم هی یکی زنک میزد رو گوشیم ‌‌‌. بعد تهدید می‌کرد آخر به مامانم گفتم خطمو عوض کردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز