2777
2789
عنوان

رمانننن

69 بازدید | 12 پست

بچه ها میشه یه رمان قشنگ معرفی کنین 

لطفا پایان خوش باشه و دیگه بیخودی هم نباشه 

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند

عاشقانه 

قدیمی 

اجتمایی 

یا چی؟

بزنید کانال رمان تو تلگرام کلی رمان میاره با هر ژانری ک بخواید

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقانه  قدیمی  اجتمایی  یا چی؟ بزنید کانال رمان تو تلگرام کلی رمان میاره با هر ژ ...

عاشقانه تلگرام رو دوستش ندارم☹️☹️

کاربری دست دونفر                                                                  دلایل اصلی ، هرگز گفته نمی شوند
وای وای اسی خدا اجر ارج اجرت بده  بخدا میخواستم تاپیک بزنمش   بعد عندی سال اومدم رم ...

😂😂😂قربونت

اگه کتاب فیزیکی میخونی شاید تاپیکام بدردت بخوره

کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم.                                                  گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸

ارره تلگرام چرت اسی من به برنامه گوگل پلی دیدم  رمان جدید داشت  بزار بفرستمش برات

مرسییییی

اگه کتاب فیزیکی میخونی شاید تاپیکام بدردت بخوره

مرسی عزیز

برن گوگل پلی رمانسرا عکس 🦉 اون دان کن

مرسی عزیز

عاشقانه تلگرام رو دوستش ندارم☹️☹️

من اسم رمانایی ک میخونم یادم نمیمونه ولی میتونم بگم بالای ۵۰۰تا خوندم

...گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد/!؟...                            ( گفت چشم تنگ دنیا دوست را                                               یا قناعت پرکند یا خاک گور ._.                                                    خب لازم شد بگم ک من متولد ۸۸نیستم و این عددو برای اوکی شدن کاربریم همینجوری الکی گذاشتم لطفا هی نگید متولد ۸۸ام(با تشکر)😂❤