2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به من برادرم شوهر بزرگم روز زن رو با ى عكس نوشته تبريك 

گفت منم روز مرد متقابلا  با ى عكس تبريك گفتم 

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
نگووووووو  من حال به این جنبه هاش کاری ندارم  چون با من خوب نیس به شوهرم زنگ زده بدم اوم ...

اگر اینحوریه حق داری

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
نه بحث فکر بد نیست میدونم خودشیرین ‌

مقابل به مثل کن دیه 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نگووووووو  من حال به این جنبه هاش کاری ندارم  چون با من خوب نیس به شوهرم زنگ زده بدم اوم ...

اسی من اصلا شماره جاریمو ندارم چه برسه برادرشوهرم سعی میکنم خیلی رسمی باهاش رفتار کنم درحد یه سلام و احوال پرسی تو جمع نمیخوام دلتو بلرزونم جامعه خراب شده وقتی مادر و داماد خیانت میکنن از بقیه چه انتظاری داری ..اینو گفتم که بدونی مال تو سفت بچسب همسایتو دزد نکن....بله ایشون میخواسته ماتحت شما رو بسوزونه قشنگ معلومه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
فک کنم تو خونه متاهلا یه دعوا راه انداخته😅😅😅😅

خدا هیچ جونی رو بیکار نکنه سخته بیکاری😂😂

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اره نکنه فکر کردی به شوهرت نظر داره .  اینو درک کنید جاریتون شوهر داره که شوهرش برادر شوهر شما ...

اینو درک کن جامعه پر از اخبار خیانته ..زنی که حتی با وجود دختر داماد بازم خیانت کرده یا مردی با همین موقعیت

اره نکنه فکر کردی به شوهرت نظر داره .  اینو درک کنید جاریتون شوهر داره که شوهرش برادر شوهر شما ...

ناصلن به این قصیه فکر نکردم بابا 

میگم چون به من تا حالا هیچ مناسبتی نه به من نه دخترم تبریک نگفته 

فقط زرت یه دیروز به شوهرم زنگیده از کارش خوشم نیومده