سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
نگووووووو من حال به این جنبه هاش کاری ندارم چون با من خوب نیس به شوهرم زنگ زده بدم اوم ...
اسی من اصلا شماره جاریمو ندارم چه برسه برادرشوهرم سعی میکنم خیلی رسمی باهاش رفتار کنم درحد یه سلام و احوال پرسی تو جمع نمیخوام دلتو بلرزونم جامعه خراب شده وقتی مادر و داماد خیانت میکنن از بقیه چه انتظاری داری ..اینو گفتم که بدونی مال تو سفت بچسب همسایتو دزد نکن....بله ایشون میخواسته ماتحت شما رو بسوزونه قشنگ معلومه
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
اره نکنه فکر کردی به شوهرت نظر داره . اینو درک کنید جاریتون شوهر داره که شوهرش برادر شوهر شما ...
اینو درک کن جامعه پر از اخبار خیانته ..زنی که حتی با وجود دختر داماد بازم خیانت کرده یا مردی با همین موقعیت