از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منتها 4 ساعت خواب بی قرص شرف داره به 8 ساعت خواب با قرص ادم فرداش عصبیه
هرگز در موقعیتی که خود در ان نبوده ای کسی را قضاوت نکن با شخصیت بودن اصلا سخت نیست همین که شما کلی جواب داری بدی اما جلوی یک احمق انتخاب میکنی که سکوت کنی یعنی با شخصیتی پشت هرآدم موفق کوهستانی سرد و تاریک از اهمیت ندادن به دیگران ونظراتشان است خدایا هر کی برای من هر چی می خواد دو برابرشو به خودش بده چراغیرو برای همسایت ارزو کن که حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد
زولپیدم داروی محرکی هستش که سریع از طریغ معده جذب میشه زود عمل می کنه تو ده دقیقه خوابتون می گیره شبا
هرگز در موقعیتی که خود در ان نبوده ای کسی را قضاوت نکن با شخصیت بودن اصلا سخت نیست همین که شما کلی جواب داری بدی اما جلوی یک احمق انتخاب میکنی که سکوت کنی یعنی با شخصیتی پشت هرآدم موفق کوهستانی سرد و تاریک از اهمیت ندادن به دیگران ونظراتشان است خدایا هر کی برای من هر چی می خواد دو برابرشو به خودش بده چراغیرو برای همسایت ارزو کن که حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد
من رفتم دکتر گفتم اگه میشه برام قرص خواب بنویسید خواب اصلا ندارم گفت ی توصیه ای میکنم ۳ روز فقط ۳ روز ب زور هم ک شده بخواب اون موقعه هس ک خوابت تنظيم میشه بعد گفت موقعه خواب ی کتاب مورد علاقتو بخر شبا هر چند صفحه ک خواستی بخون بعد ۲۰ دقیقه چشات خسته میشن زود میخوابی فقط برام ویتامین تجویز کرد خلاصه ب خودتون تلقین نکنید من بی خوابم یا خوابم نمیبره