2777
2789

سلام 

بچها بذارید ی توضیح بدم من با ی شخصی دو ساله باهمیم قصدمون ازدواج بود 

گفتیم باهم باشیم ک همو بشناسیم 

طرفم شغلش ازاده و مغازه داره با همه نوع ادم در ارتباطه 

فقط مشکلم اینه ک نمیدونم واقعا دوستم داره یا فقط هوسشه 

تا میام بهش اعتماد کنم.ی موضوعی پیش میاد ک اعتمادمو از دست میدم 

تا حالا چندین بار ازش خیانت دیدم ک با مشتریاش عاشقانه حرف میزنه  چندین بار خواستم تمومش کنم و با التماس کردنش بازم دلم نیومد برم 

چون دوسش دارم اخرین بار  پنج ماه پیش بود دیدم یکی پیام داده رو گوشیش دعوای شدیدی داشتیم 

چون من بهش گفته بودم از دروغ بدم میاد و خیانت خط قرمز منه گفت معذرت میخوام ی فرصت دیگه بهم بده جبران میکنم 

بازم دلم رحم اومد و خر شدم ولی بهش گفتم اگه چیزیی ازت دیدم همه چی تمومه 

حالا دیشب رفتم تو گوشیش دیدم ساعت 4صب ک داشته با من چت میکرده و میگفته نمیتونم حرف بزنم با اون زنه تصویری صحبت میکرده (اتفاقی اسکرین شات گرفته بود منم تو عکساش دیدمش ) تاریخ اسکرین رو درآوردم دیدم برا یه ماه پیشه  از دیروز تا حالا قلبم درد میکنه 

حس میکنم له شدم 

وقتی اسکرین رو دیدم  اسم منو نوشته بود آرامشم ولی داشت با ی دختر دیگ حرف میزد 

ولی من هیچی بهش نگفتم 

خواستم ی پیام کامل بهش بدم  و همه چیو تموم کنم 

ولی نمیدونسم از کجا باید شروع کنم 

لطفا شما ی چیزی بگید من بهش بگم 

اون ادمیه ک برمیگرده و التماس میکنه 

چجوری رفتار کنم 

نمیدونم باید چجور رفتار کنم⛓️😩⛓️😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری قهوه ایش نکردی آخه، بزن دک... مشو

اخه ایقد بحث و دعوا کردم خسته شدم 

ایندفعه دیگه قلبم شکست 

اصن جوری بودم ک بغض تو گلوم بود ولی گفتم  دیگ اونقد ارزش نداره  ک بخوام دعوا کنم 

هیچی خیلی ریلکس بگو دیگه تمومه بگو دیگه سراغتو نگیره و دیگه نمیخوایش و ازش بدت میاد والسلام، با این شخص ازدواج کنی بدترین و بزرگترین اشتباه زندگیتو انجام میدی، غیرممکنه غیرممکنه فرد خائن پایبند تعهد بشه، بعد ازدواج خیالش راحتتره بیشتر و راحتتر خیانت میکنه وای از اون روزی که بچه هم بیاری وای وای، خیلی راحت تمومش کن درتعجبم با دیدن این همه خیانت بازم پیششی

دقیقا شرایط تورو داشتم طرف من خاستگاریمم اومد اما هوس بازم هست خیانت کاره .. هرچقد فرصت دادم درست نشد بعد سه سال تمام فرصتام از دست دادم و مثل چی پشیمونم من نمیگم جدا شو اما من ازینکه زودتر جدا نشدم و دلم به رحم میومد خیلی پشیمونم