2777
2789
عنوان

اسم این رشته چیه

678 بازدید | 38 پست

سلام دوستان

کسی میدونه اسم رشته ای که روی ویروس ها کار میشه و واکسن ساخته میشه چیه؟ 

و اینکه بازار کار داره یا نه؟

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیست سلولی مولکولی_   بیوتکنولوژی سلولی_ من عاشق این رشته بودم۳ دنیای آینده دنیای میکروسکو ...

خب گلم کدومش

من میخام واردش بشم نمیدونم اسمش چیه

و اینکه توی این رشته واکسن کشف و امتحان میشه؟

خب گلم کدومش من میخام واردش بشم نمیدونم اسمش چیه و اینکه توی این رشته واکسن کشف و امتحان میشه؟

عریزم  پایه اولیه زیست سلولی مولکولی هست بعد برای ارشد  وارد شاخه های دیگه میشی مثلا ویروس شناسی 

کلا رشته های پایه رو انتخاب میکنی 

اگه سنت میخوره حتما برو  تازه برای اپلای هم خیلی خوبن فقط دانشگاه سطح بالا برای کارشناسی برو ...

باید کارشناسی میکروبیولوژی یا زیست شناسی یا علوم آزمایشگاهی بخونی و بعد برای ارشد بری ویروس البتع ب ...

بازار کارش مهم نیست

جون آدمها و آینده فرزندان و نسل هامون مهم تره

چند سالته اگه ۲۰ این حدودا هستی سعی کن یک دانشگاه خوب مثل تهران قبول بشی که بتونی ریسرچ کنی مقاله بدی  برای ارشد بتونی اپلای کنی 

ایران امکاناتش رو نداره دستگاه ها و وسایل آزمایشگاهی ایران کهنه هستن بروز نیستن   اونجاها اهمیت میدن بودجه های کلان برای تحقیقات در زمینه سلولی میدن برای دانشگاه هاشون  

عریزم  پایه اولیه زیست سلولی مولکولی هست بعد برای ارشد  وارد شاخه های دیگه میشی مثلا ویروس ...

خانومی

من الان وارد زیست سلولی مولکولی بشم؟ مطمینی از همین به بررسی و آزمایشات واکسن میرسم؟ 

کسی ندارن کمکم کنه همه یا دنبال پزشکی هستن یا پرستاری😭😭

بازار کارش مهم نیست جون آدمها و آینده فرزندان و نسل هامون مهم تره

عزیزم وقتی هیچ آزمایشگاه و مرکز تحقیقاتی نیست، تو چجور می‌خوای بری واکسن بسازی، دارم میگم بازار کارش نابودهه مخصوصا توی شهرستانا حالا تهران اوضاعش بهتره

من الان با اکانت خواهرم اومدم اما خودم کارشناسی زیست دارم ولی می‌خوام دوباره کنکور بدم

چند سالته اگه ۲۰ این حدودا هستی سعی کن یک دانشگاه خوب مثل تهران قبول بشی که بتونی ریسرچ کنی مقاله بد ...

آره ۱۹ ام. خانوادم میگن برو یک سمت دیگه

ولی من واقعا ۱۳ ساله از بچگی نقاشی خیالبافی و ... توی این رشته دیدم

نمیتونم منکر ۱۳ سال زندگیم بشم.

و بدتر از همه کسی درست راهنمایی نداره.

الان متوجه شدم باید وارد زیست شناسی سلولی مولکولی بشم بعد وارد میکروبیولوژی بشم. درسته؟