2777
2789
عنوان

بارداری

71 بازدید | 13 پست

سلام کسی هست کمکم کنه.. من 6 روزه از موعدم گذشته.. کمر درد شدید دارم و حالت تهوع.. اشتهام زیاد شده.. اقدامم داشتم.. طرف سمت راست شکمم تیر میکشه خیلی کم.. سینه هام هم احساس میکنم سفت شده ولی ن خیلی.. دیروز رفتم از دادم گفتن منفیه.. اینو هم بگم عادت هام نامنظمه.. ن کیست دارم ن عفونت.. کسی بوذ ازش منفی باشه و مثبت باشه... کمکم کنین ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لطفا راهنمایی کنین.. کسی بوده ازمایشش منفی باشه بعده چن روز دوباره ازمایش داده باشه و مثبت باشه... دکتره بهم گفت چن روزه دیگه بیا شاید لقاحت دیر گرفته.. 

نه بعد ۶ روز دیگه قطعا منفیه  من تنبلی تخمدان داشتم خیلی عقب مینداختم تا ۱۰ روز اینا..

منم قبلا داشتم الان رفع شده... عجیب اینجاس خییییلی اشتها پیدا کردم

نه دیگه منفیه منم ۶ ماه اقدام کردم تا باردار شدم ۵ ماه همه علائم رو داشتم باردار نبودم ماه ۶ هیچ علائمی نداشتم و باردار بودم به علائم توجه نکن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه دیگه منفیه منم ۶ ماه اقدام کردم تا باردار شدم ۵ ماه همه علائم رو داشتم باردار نبودم ماه ۶ هیچ علا ...

خدارو شکر که نتیجه گرفتی.. من دکتره گفت زود اومدی برو چن روزه دیگه بیا

جدی ای عزیزم.. چن روز از موعدت گذشت ازمایش خون دادی

من اخرین بار 27اسفند عادت شدم و 15اردیبهشت بود زد منفی بعد دکترم بهم یه امپول پروژسترون داد زدم باز دو هفته گذشت عادت نشدم گفت سونو بده دیدم عاوره

2790
2778
2791
2779
2792