چرا من انقدر از جاریم بدم میاد اگه برم خونه مادرشوهر اونا باشن اون شب دیگه خواب ندارم مخصوصا که الان حامله هست از اینکه فکر میکنه چه کار بزرگی کرده حامله شده بدم میاد و از اینکه فکر کنه من مشکل دارم بدم میاد تازه مادر شوهرم اومده جلو دخترش میگه دعا کردم امسال خدا بهتون بچه بده اخه ادم حسابی مگه مشکل از منه که اینجوری میگی ؟ اقا بیاین راه حل بدین با خانواده شوهرم مشکل ندارم از این جاری بدم میاد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
نه حسادت نیست اخه قبلش یه اتفاقایی افتاده بوده که انقدر جری شدم یکدفعه نیست اونم به رفتارایی داشته&n ...
خودت فقط به مادرشوهرت بگو مشکل از شوهرته ولی لزومی ندارن بقیه بدونن بذار هرجور میخوان فکر کنن اصلا بگو خودمون بچه نمیخوایم . قرار نیست همه رو در جریان مشکلتون قرار بدید که