2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 65 پست
☹اخه دلم گرفت دیگ هیچ کس درکم نمیکنع 

اتفاقا اگه عروسی رو دوست داری؛ طوری بگیر که حسرتشو نخوری

به نظر من به جای تالار با یه تشریفات هماهنگ کن؛ اینطوری بهتر میشه

چقدر میخوایو هرینه کنید برای عروسی؟

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

مادرشوهر من ، سرویس طلای عروسی دخترش رو خودش خرید!

ولی عروسی من با اینکه ۴۰۰ میلیون تو حسابشون خوابونده بودن ، گفتن پول نداریم

منم فشار نیوردم گفتم عیب نداره ...فقط چون توی عقد ما حتی پول حلقه برا پسرش نداشتیم ..خودشون خریدن هم حلقه هم ساعت هم عقد هم جشن عقد..

الان سرم قسم میخورن...

هیچ کدوم از تمجید هاشون مهم نیست ...مهم فقط اینه که همسرم میگه اون زن من بود که سرویس طلا نخریدید چیزی نگفت...

زندگیتو با یه سری حرفای صد من یه غاز بهم نریز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب تو خونه بگیر. الکیم حرص نخور. مهم اینه بری ارایشگاه و اتلیه و باغ هم برو برای عکاسی و کلیپ. فامی ...

زشت نیس واسه فیلم

My heart can forget beating but loving you never! ➖⃟💜
پشیمون نیستی

پشیمون خوب ببین تو خونه میگرفتن فامیلای من نمیومدن اونم تو شهرستانشون بعد اینکه اونا  کلا به ازدواج ما مخالف بودن و خیلی تمام سعیشونو کردن بهم بزنن خانواده من اگر نبود واقعا ما الان خدا میدونست تو چه شرایطی بودیم من عاشق همسرم هستم واقعا ازینکه عروسی نگرفتم پشیمون نیستم ولی خوب هر دختری آرزو داره عروس بشه من از این عصبیم که اونا عمدی این کارو کردن نزدیک عروسیمون   وقتی من لباس عروسمو دوخته بودم و فامیلامونو اعلام کرده بودم پیشاپیش اونا به رو خودشون نیاوردن الان لباس عروسم هنوز تو اتاقمه و ازون ماجرا یکسال میگذره و من سه سال بلاتکلیف بودم خیلی شرایط بدیه خانواده ای سنگ بندازه الان میخوام پولامو جمع کنم کلیپ عروسی بگیریم با همسرم چون با عشق ازدواج کردیم دوست دارم بچه دار شدم اگر بدونن که من و پدرشون عاشقانه همو انتخاب کردیم و پای انتخابمون موندیم 🥺🥺🥺

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
مادرشوهر من ، سرویس طلای عروسی دخترش رو خودش خرید! ولی عروسی من با اینکه ۴۰۰ میلیون تو حسابشون خواب ...

شماهم مثل مامان منی کاش منم ایتجور بودم 

پشیمون خوب ببین تو خونه میگرفتن فامیلای من نمیومدن اونم تو شهرستانشون بعد اینکه اونا  کلا به از ...

ای جانم پایدار باشین تا بترکن حسوداتون

اتفاقا اگه عروسی رو دوست داری؛ طوری بگیر که حسرتشو نخوری به نظر من به جای تالار با یه تشریفات هماهن ...

هزینش اهمیتی نداره زیاد مشکلم پدرشه ک اصلا با تالارم مخالفه

من خودم به حرف هیچکس نرفتم و زندگیم خداروشکر خوبه

ولی خواهرم به حرف دوست و رفیق و عمه و عمو و دختر عمو و دختر عمه رفت ... زندگی و همسر خوبش رو با ۱ بچه از دست داد...

همونایی که برای عیدی دوران عقد پرش میکردن که شوهرت حتمااااا باید بیاره ، بعده طلاق میگفتن نیا خونه ما زندگیمونو بهم میزنی اخه تو طلاق گرفتی ....

زشت نیس واسه فیلم

فیلمتو برو تو باغ اتلیه. حتی اگر رقص دونفره دارید همونجا برید. تو خونه فیلمم نگرفتی نگرفتید

من الان 6 سال از عروسیم میگذره شاید 2بار فیلممو ندیدم. حتی خانواده هامونم ندیدن. به خاطر یه فیلم خودتو کوچک نکن. زندگیتو سرد نکن با این بگو مگو ها.

حالا میخوای خونه هم نباشه یه رستوران بگیرید. هم هزینتون کمتر میشه هم شیک تر میشه تو فیلم

امروز اومد ب مامانم گفت بابامو راضی میکنم پول شده قرضم میکنم خودم میگیرم تو تالار ولی مامانم گفت نه ...

نمیدونم اگه من به جات بودم کاری که دلم میخواست (با مشورت شوهرم)رو انجام میدادم حداقل یه تالار ارزون قیمت....

که بعدا برات حسرت نشه و بگی مجبور شدم و بدتر از خانواده شوهرت متنفر بشی

بازم هر طور صلاحه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

من خودم به حرف هیچکس نرفتم و زندگیم خداروشکر خوبه ولی خواهرم به حرف دوست و رفیق و عمه و عمو و دختر ...

وای عزیزم☹💔

خیلی خوبع ک اینجور زندگی میکنی

خواهرانه بهت میگم خواهرانه و صادقانه 

اگر همسرت ادم خوبیه ، اگر همسرت رو دوست داری ، دوست و رفیق رو کلااا بزار کنار 

بزار شوهرت بشه دوستت 

حرف فک و فامیل رو اصلاااا اجرایی نکن

نزار کسی در مورد زندگیت نظر بده

کسی رو مزار بدون دعوت بیاد خونت

دوستات رو بزار کنار اصلاااا خونتون نیار

عمه و 

من خودم به حرف هیچکس نرفتم و زندگیم خداروشکر خوبه ولی خواهرم به حرف دوست و رفیق و عمه و عمو و دختر ...

👏👏👏👏👏👏

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊