2777
2789

پسرم سه سالشه ب شدت شیطونه میرم مهمونی اصلا نمیتونم بشینم😭عصابمو خورد کرده بنظرتون چیکار کنم ببرمش دکتر؟

دلمو نمی‌خواهد داروی خواب آور بدم

همه بچه ها همینن پسرمنم فضوله..ولی سعی میکنم با ی چیزی سرگرمش کنم اون موقع

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه بچه ها همینن پسرمنم فضوله..ولی سعی میکنم با ی چیزی سرگرمش کنم اون موقع

اره خیلی فضوله همش میرم بیرون بهونه میگیره اینو می‌خوام اونو می‌خوام یا مثلا ب بچه ها یخورده میزنم😂

شیطونی با بیش فعالی فرق میکنه

شما باید فرقشو بدونی

بچه خواهر شوهر منم فوق‌العاده فوق‌العاده شیطونه بعضی پسر ها همین طور هستن

آرامش خود را فدای بی‌شعوری دیگران نکنید تمام😇

وای من بچه فامیلمون تو کیفارو میگشت هی میگفتیم بچست هیچی نمیگفتیم مادرش ناراحت نشه چون مادرش خیلی سریع ناراحت و عصبی میشد ولی تمام کارتای پول فامیلامون  رو میریختن زمین 

نمیدونم میومد خونه ما میرفت تو اتاق لوازم ارایش منو پودر میکرد میریخت میمالید به تخت دیوار فرش 

انگشت میکرد تو چشم نوزاد و بچه فامیل

با چکش میوفتاد دنباله بچها تمام لباس زیرای منو فضولی میکرد تورو خدا حالا من میگم اونا بچه هستند و مشکلی نداره ولی تا موقعی مشکل نداره که مادر پدرا واقعیت رو ببینن و عذر خواهی نمیخواد حداقل ناراحت نشن تو جمع که چرا بچه منو اینجوری نگاه کردن چرا اینجوری گفتن اون بچست ولی مادر پدرا بچه نیستن که

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊
اره خیلی فضوله همش میرم بیرون بهونه میگیره اینو می‌خوام اونو می‌خوام یا مثلا ب بچه ها یخورده میزنم😂

فک کنم سنش اینجوری ایجاب میکنه چون پسرم ۲۰تا توپ داره ولی برم بیرون میچسبه ک توپ میخام ازاون میخام چ جالب من فکر میکردم پسر من اینجوریه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐