2777
2789
عنوان

مادرشوهر حسود

405 بازدید | 29 پست

بچه هامن. مادرشوهرم خیلی حسوده، جوری که کلا مشخص میشه ، من تب کردم  شوهرم رفت بهش حتی بهش گفت ولی حتی یه زنگم نزد حالمو بپرسه

همش حالت طلبکاری داره انتظار داره ک من اصلا بیرون نرم اصلا جایی نرم فقط برم ور دلش یا خونه باشم، مثلا اگ بگم رفتم رستوران یشب تو حرفاش اینجوری میگه ها وای اونایی ک رستوران میرن اصولا خونه هیچی درست نمیکنن یا ولن که میرن!!!!!!! 

کلا مثلا بفهمه ما بیرون رفتیم انقد حسودی میکته

یه بچه ۶ ساله داره ببین چقد حرف زده ک اون بچه مارو دیده بود میگفت بیرون رفته بودین شما فلان روز!! من هنگ کردم

یا جاریم حاملس میگ بعش گفتم حاملم حتی تبریکم نگفت بهم 

مادرشوهرم میگ چرا وقتی حاملس رفته ب خواهراش بب دوستاش فامیلا گفته ک من حاملم !!!!!!! حتما بامنم اینجوری میکنه دیگه!!! از کاه کوه میسازه کلا

دوهفتس هیچ زنگ نمیزنه وقتیم میبینه کلا ادعاس!!!! 

حسود هرگز نیاسود

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

😒ایش

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار‌میشه گرد از دست مادرشوهرا☹

ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ، ﻳﮏ ﺭﻭﺯ، ﻳﮏ ﻣﺎﻩ یا ﻳﮏ ﺳﺎﻝ. ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ. ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ. ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند، ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ، ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ…
😒ایش

بخدا قسم ، دلم براش سوخت دیدم لباساش بیرون میره همه قدیمیه لباس دادم دوختن بهترین پارچه خریدم بردم ایراد میزاره نمیپوشه، خیلی ناراحت شدم ک گفت شوهرم حالش خوب نی یه زنگ نزد اونوقت من احمق بردمش ازمایش دکتر بیمارستان بستری بود خیلی چیای دیگ

حسود فقط مادر شوهرم

من هیکلم معمولیه نه چاقم نه لاغر ولی باسن دارم معمولا" دوستام می گن خوش به حالت باسن داری اون وقت مادر شوهرم باسنش تخته تخت همیشه به من می گه من همیشه خداروشکر می کنم که مثل زنای خراب باسن ندارم 😐

خدایا شکرت...
اینکه مادرشوهر منه در سطل زباله بازکن اونجا جاشه

من تولدم‌ بود رفتته بودم خونشون با این ک گفتم تولدمه مثلا یه کادویی بده چون تازه عروسم اصلا تازه ادعاشم شده بود ک مارو تولدش دعوت نکرده ک کادو بدم!!!!!!!! 

بخاطر کادو نیستانیت کارش میگم

اره عزیزم عقدیم عروسیمون مهره نه من خونه اونا نیستم خونه بابامم

عزیزم خونه واسه خودت و همسرت منظورم بود منم مادرشوهرم میگع اول خونتون رو درست کنین بعد لباس و طلا و خرج و...منم تایید میکنم میگم درسته اول خونه ولی کار خودمو میکنم بعدش واسشم توضیح نمیدیم ک کجا رفتیم چی خوردیم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
تا میتونی همه چیز رو در هاله ای از ابهام نگه دار نذار از کارهاتون سر در بیاره کلا هاج و واج و گیج ...

هردفعه زنگ میزنه اول میگ کجایی؟؟ بعد میگ مامانت کجای خونس؟ حتی خونشونم میرم همین میگه

عزیزم خونه واسه خودت و همسرت منظورم بود منم مادرشوهرم میگع اول خونتون رو درست کنین بعد لباس و طلا و ...

منم اصلا توضیح نمیدم براش تو حرف گاهیی در بیاد میگم

من سرویس انداختم هردفعه میگ ب شوهرت گفتم بره تو محلمون خونه بسازه طلا ملا میفروشه ادم

خودش ک نداره منظورش مال منه

اصلا اداب معاشرت نداره