2821
2789
فک کنم پول باشه همچی درست میشه، نه؟ ینی یچیزی میگیرن کارتو سریعتر انجام میدن

آره پول که مردم زنده میکنه ولی باید آدمشو پیدا کنی همشون پول قبول نمیکنن شما بچه دار بشید فکر کنم راحت انتقالیتون میدن 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سال تعهد داری ؟ ینی الان نمی تونی انتقالی بگیری ؟ باید دوره خدمتت کامل تموم بشه ؟

۸ سال تعهد خدمت داریم، ۴ سال هم خب دانشگاه طول میکشه، 

میشه بعد از ۱۲ سال.

بعد شنیدم ۵ سال خدمت کنی شاید بعدش انتقالی بدن بهت.

من هنوز دانشگاهم 

ترم دومم :)))))

🦥🤌🏻

تو رو خدا جواب منو بده 😐تعهد چند ساله دادی  و چند ساله خدمت میکنی؟ و تا تموم شدن نمیشه انتقالی ...

ببین جدیدا انگار خیلی سخت گیری میکنن سر انتقالی 

حتی انتقالی واسه زن که بره پیش شوهرش.

نبود اینطوری قبلنا، این چند سال این ادا رو دارن سرمون در میارن.

کاش درست بشه، اعتراض زدن ولی اصن ۳ سال هم بخام خدمت کنم بعدش با رشوه و اینا انتقالی بگیرم 

۴ سال دانشگاه+ ۳ خدمت : ۷ سال 

۲۶ سالمه اونموقع :) 

چجوری ۷ سال تحمل کنم اصن

🦥🤌🏻

ببین جدیدا انگار خیلی سخت گیری میکنن سر انتقالی  حتی انتقالی واسه زن که بره پیش شوهرش. نبود ا ...

مرسی که جواب دادی عزیزم 😍من رو حساب همین راه دور و تعهد چندین ساله فرهنگیان نرفتم یه راهنمای درستی هم نداشتم ..سختی هاش رو به جون بخر عزیزم . من سالی که کنکور دادم با رتبه م به راحتی تربیت دبیر رجایی تهران قبول میشدم نرفتم .. آزمون استخدامی هم به همین دلیل تعهد و راه دور شرکت نمیکردم ولی در نهایت شرایط جامعه به قدری بد شده که تهش همه رو آوردن به استخدامی.. منم بعد از کلی سر در گمی تصمیم به شرکت تو آزمون استخدامی گرفتم . منتها قبول شدن از طریق فرهنگیان کجا و استخدامی کجا ..هفت خوان رستم رو باید بگذرونی تو استخدامی.  الان مثل چی پشیمونم چرا اون موقع نرفتم فرهنگیان . بعدم شما اگر ازدواج کنی مخصوصا اینکه شوهرت هم معلم باشه به تبعیت از همسر بهت انتقال میدن که نیاز نباشه چندین سال منتظر بمونی ..ان شاءالله  هر چی خیر هست واست پیش بیاد ..در مورد انتقالی به تبعیت از همسر تحقیق کن ..بازم ممنون جواب دادی عزیز❤🌹

مرسی که جواب دادی عزیزم 😍من رو حساب همین راه دور و تعهد چندین ساله فرهنگیان نرفتم یه راهنمای درستی ...

امیدوارم شرایط جور بشه 🥺💜 

شما هم حتما حکمت و قسمتی براتون بوده 💜♥️

هرچی خدا بخواد 

متشکرم عزیزم ✨🌹🙏🏽

🦥🤌🏻