2777
2789
هی معلمم :/  خواستگارمم معلمه از شهر دیگ. باید تعهد خدمت یکیمون تموم شه واسه انتقالی

اوف فک کردم پسری خدمت سربازی😂

سن ۳۱ زیاده برا ازدواج برا دختر اگه زود میاد بگیرتت خوبه اگه میخاد امروز فردا کنه و بشی ۳۵ سالت بیخیال بشو 

والا من با یکی هستم بعد ی سال دوستی گفت میام ولی مادرش رضا نمیداد انقد امروز فردا شد که الان ۴ ساله گذشته هنو نیومده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شت چه سختتتت🤦‍♀️🤦‍♀️😑اگر به پای هم میمونید خوبه ولی اینجور نشه تو کل خواستگاراتو به امید اون رد ...

همینو بگو...

دانشجو پزشکی بخاطرش رد کردم، نظامی رد کردم ...

تف ب شرفش اگ نمونه☹️

بعد بر میگرده میگه بخاطرم شاید مجبور شی از فرهنگیان بیای بیرون.

اینو نمیدونم کجای دلم بزارم

🦥🤌🏻

همینو بگو... دانشجو پزشکی بخاطرش رد کردم، نظامی رد کردم ... تف ب شرفش اگ نمونه☹️ بعد بر میگرده می ...

بگو بیاد خاستگاریت عقد کنید بعد تموم شدن درس ازدواج کنید 

حالا چی میشه ازدواج کنیدو درسم بخونید

همینو بگو... دانشجو پزشکی بخاطرش رد کردم، نظامی رد کردم ... تف ب شرفش اگ نمونه☹️ بعد بر میگرده می ...

بگو عه مرد با عرضه‌ی من با همین اندک حقوق فرهنگیان تنهایی میخوای یه زندگی رو بچرخونی

برو شرایط بپرسا فکر کنم متاهلا بتونن انتقالی بگیرن 

اخه وقتی شوهرت شهر دیگ باشه تو شهر دیگ نمیشه ک، نه؟

یکم سخته بله

بسپارید دست خدا ان شاءالله بهترین ها براتون رقم بخوره

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..
بگو بیاد خاستگاریت عقد کنید بعد تموم شدن درس ازدواج کنید  حالا چی میشه ازدواج کنیدو درسم بخونی ...

بعد کجا باشیم؟

دانشگاه اون سبزواره دانشگاه من کرمان.

محل خدمت اون خراسان رضویه، من بندرعباس :)))

میبینی توروخدا؟

🦥🤌🏻

شرایط سختیه. از دور شاید قشنگ باشه فقط :)))🖤

آخرش خوشه مطمئن باش منکه نه اولش خوش بود نه آخرش ، اگه پارتی دارید تو اموزش و پرورش زودتر کارای انتقالیتون انحام میشه 

❌ لایک و ریپلای نکنید ❌  
آخرش خوشه مطمئن باش منکه نه اولش خوش بود نه آخرش ، اگه پارتی دارید تو اموزش و پرورش زودتر کارای انتق ...

فک کنم پول باشه همچی درست میشه، نه؟

ینی یچیزی میگیرن کارتو سریعتر انجام میدن

🦥🤌🏻