2777
2789

بفرمایید

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

خب

بنظرم بعد از مرگ ترسناک ترین چیزِ این دنیا تعهده. مخصوصا تعهدِ بالغانه. اونجایی که میفهمی قطعا از پارتنر تو خوشگل تر و پولدارتر و باهوش‌تر و بهتر هست، اما تو "انتخاب" میکنی که جا نزنی و با همون شخص مسیر زندگیتو طی کنی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر چی شده

مبتلا به سندرم سلنوفیل🌙این کاربری متعلق به شوصون نفر میباشد....پس اگر دیدید کاربر فازش مشخص نیس و انگار دَوا (مواد مخدر) زده و هر دقیقه فازی میگیرد نگران نباشید... این طبیعیست!    ❤منو بهروز یه تیمیم بدون هم یتیمیم❤💙پایدار تا پای دار💙             ومن شر حاسدن اذا حسد مخصوصا اقدس ور پریده🧿متاهل و متعهد بهروز جان!! با آنکه میدانم هیز... چشم چران... تهی دست... فقیر... معتاد،خمار، هستی. با انکه میدانم با اقدس به من خیانت کردی😭💔امــا هنوز هم دوستت دارم. مرد من سایه ات کم نشود از سر من...... شاید تو راست میگویی و این ها همه حساسیت های بارداری هستن.... ولی این را بدان که من عاشقت هستم و اگر به تو گیر میدهم به خاطر عشقی است که در جانو قلبم زده ای.... تو چیز هایی را می بری و دیگر پس نمی دهی.!  نامــرد فکر نمی کنی من قلبم را نیاز داشته باشم؟. 😪💔   همیشه تو را درک میکنم...من درک میکنم که چه زجری میکشی به خاطر این فقیر بودنمان....من درکت میکنم که به خاطر این دنیای نامرد دس به کشیدن هروئین....کوکائین....شیشه....کپسول...بنگ...علف و مخلفاتش میزنی😭💔 ولی امید دارم که خوب میشی وسایه اقدس ازسرزندگیمان کم میشودنگران دوقلوهایمان نباش ب دنیا آمدند❤ولی سایه اقدس هنوزمم هس و کم نشده. عوضی بچهامم بردن روی اون و قیاقه هاشون شبیه اونه. بهروزم تو فقط تو کمپ مراقب خودت باش🧿🧿timtima

خو پسر چ🚶🏻‍♀️🕳

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚

آخر سر خودمو میکشم سر این جمله ها و تایپک های نامعلوووم🥲💔

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚