2821
2789
عنوان

دعا کنیم

62 بازدید | 7 پست

سلام دوستان .....

عزیزی هست که داره بین مرگ و زندگی دست و پا میزنه .... 

متاسفانه ریه اش آب آورده و .... 🥺🥺

دعا کنید دوستان در آرامش به خواب ابدی فرو بره.....

برای این شخص دعا کنید 

ممنونم  

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

چشم

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

وای یاد یکی افتادم😔😔

دعا کنید به حاجتم برسم 😭یک صلوات بفرست یا یک حمد یا توحید بخون انشالله بخت خوبی نصیبم بشه سال۱۴۰۲برم سر خونه زندگیم یا سال ۱۴۰۱ دعا کنید😭🥺🥺انشالله همه حاجت روا بشیم عزیزان هرکی صلوات گفت انشالله خدا دلشو شاد کنه و ب حاجتش برسانه اللهم صلی الله محمد و آله محمد و عجل فرجهم 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿۱﴾

به نام خداوند بخشنده بخشایشگر

الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿۲﴾

ستایش مخصوص خداوندى است که پروردگار جهانیان است.

الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ ﴿۳﴾

بخشنده و بخشایشگر است.

مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾

(خداوندى که) صاحب روز جزا است.

إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾

(پروردگارا) تنها تو را مى پرستیم و تنها از تو یارى مى جوییم.

اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾

ما را به راه راست هدایت فرما!

صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾

راه کسانى که آنان را مشمول نعمت خود ساختى، نه راه کسانى که بر آنان غضب کردى و نه گمراهان

برای شفا مریض ها لطفااااا ویژه دعا کنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لطفا دعا کنید اتفاق بدی نیفته و کاری رو که شروع کردم به بهترین نحو ممکن به آخر برسونم. کل زندگیم به این کار و اتفاق بستگی داره.😔😭          لطفاااااااااااااا برای سلامتیم یه حمد بخون من در گیر بیماری روحی هستم ولی هیچکس درکم نمیکنه چون فقط سردرد شکم درد و معده درد و…. رو مریضی میدونیم😔…..                                                                               اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وای یاد یکی افتادم😔😔

حال بدی هست 

نگرانی و منتظر معجزه الهی 

🥺🥺🥺

واقعا نمی دونم چی بگم 

فقط دعا کنید 

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉

از عزیزانمان تا هستند قدر دانی کنیم تشکر کنیم 

نکنه ما رو تنها بزارم و یک عمر در حسرتشون بسوزیم 🥺

یک آدم با صورت مهربون 

داره ملکوتی میشه .... داره میشه پیش حضرت حق ....

هر تلفن باعث میشه به خودم بلرزم.... هر تلفن برام مثل ناقوس مرگه...... 

چقدر زود زندگی به پایان می رسه...... 

چقدر عجیبه که تو این شرایط که همکاری لازمه خانواده به هم می ریزه..... بعضی ها از شدت ناراحتی حتی نمی دانند دارند چیکار میکنند ....

بعضی ها انگار با مرگ همه خاطره ها خوب رو فراموش میکنن .... انگار نه انگار یک روزی ذهنشان پر بود از خاطره های خوب .....

چجوری باشه خوبه ؟ پایان یک آدم...... اینکه فراموش بشیم .... یا تو خاطر ها بمونیم ؟ 

اینکه یک نفر دلش برای ما تنگ بشه ...... یا کسی سراغ ما رو نگیره .....

بیش از بیش درک کردم که مرگ غریبانه است .... 

و چه دردی است درد غربت  🥺🥺🥺

دوستان 

امشب این عزیز به آسمانها پیوست 

ملکوتی شد و امشب در جوار حضرت حق سپری میکنه ......

ملکوتی شدنش مبارک 🥺🥺🥺

متاسفم که روز آخر چهره خندونت رو ندیدم و خداحافظی نکردم ........

من موندم یک عمر حسرت دیدن اون صورت گرم ......

من موندم یک عمر خاطره .......

امشب در آرامش بخواب ....

دیگه خبری از لوله های آزار دهنده نیست .....

امشب دیگه اذیت نمی شی......

امشب آرامی.....

امشب دیگه صدای نفس ها تو نمیشنویم .....

خاطرات مثل دالان نور از جلوی چشمام میگذرند ..... 

زبانم بند آمده......

رفتی و ما موندیم و حسرت 

عزیزان براش فاتحه بفرستید 

ممنونم 🖤🖤

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز