2777
2789
عنوان

شوهرم

297 بازدید | 28 پست

برا روز مرد براش وضعیت گذاشتم نگا می‌کنه عکس العملی نشون نمی‌ده خواهرش براش گذاشته براش می‌نویسه فدای تو خواهر از صب بهش پیله کردم😂😂🤣خیلی از دستش ناراحتم اینقدر بهش گیر دادم ک بلاخره عصبی شد😂🤣بش میگم چرا میگ دیشب بهم تبریک گفته بودی دیگ چی بگم😐

😅🤣🤣🤣عاشقتم یعنیییی

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا مهمن فقط حالا من ب شوهرم بگم میگه تو چک میکنی گوشی منو خواهرمه باید بهش محبت کنم امروز مامانم دو بار زنگ زد ب شوهرم ک تبریک روز مرد بهش بگه شوهدم جوایش از قصد نداد بعد برداشت پبام داده ب ابجیش ک ابجی جان عزیزتر از جانم قربونت برم روز مرد ب جنسیت نیست تو از همه مرد تری روز مرد به تو تبریک میگم ک همیشه پشتم بودی مثل کوه بعد روز زن ب من تبریک نگفت ی لستوریم نزاشت پارسال استوری گزاشته بود اول ننشو بعد مامان منو بعد منو اخرم ابجیشو اصلا ابجیش مجرده ی سال زن بهش تبریک میگه ی سال مردو بعد پارسال گریه کردم گفتم چرا منو اخر گزاشتی اول باید زنتو بزاری امسال گفت کلا نمیزارم 😔😔😔😔😔😔😔😔منم باهاش قهر کردم کلا فقط مامانشو ابجیش قبول داره و دوسشون داره خیلی خیلی حالم بده 😒😒😢😢😢😢

خدایی حق ناراحتی نداشتم؟؟؟

نمیدونم خواهرر جونم

حق داشتی ولی ن اینجوری

من ک سنم نمیرسه به اینا ولی اگه جای تو بودم باهاش یه قهر ریز میزدم جوری ک بفهمه دلخورم ولی خیلی شلوغش نمیکردم شبم یه شیطنت میکردم موقع خوابم جدا میخوابیدم😎دیگه ام تا یادم میموند براش استوری نمیزاشتم

شد،شد،نشد موهامو شرابی میکنم لنز یخی ام میگیرم میرم خارج😒والا😒خوشبختی من همون انتخابیه که خدا برام کنار گذاشته،تلاشمو میکنم ولی نگران بعدش نیستم😎❤😍به شدتتتت اعتقاد به ایه ی دلبرانه ی (ان مع عسر یسرااا)😍 عشق من،دلبرمن،خدای من یبار معجزه تو دیدم به معجزه ها و یهویی حال خوب کردنات ایمان دارم،من که هیچییی نیستم در مقابلت تو همه چیز منی تو بینهایت منی،تو بی نیاز منی،من گداااام  من نیازمندم من کوچیکم من الکترونم در مقابل تو... تویی که همه چیزییی تویی که اینقدرررر بزرگیییی که من بدون تو نمیتونم ساده ترین کار رو بکنم لطفا به منی که هیچی نیستم و هیچ توانی ندارم نگاه کن... چیزی رو برام انتخاب کن که برای بنده های خوبت انتخاب میکنی...حالمو مثل حال بنده های خاصت کن...میدونم که میدونی و نیاز نیس بگم اما تکرارش حال خودمو خوب میکنه.... لیلی من یادت نره که بندت عاشقتههه دخترک_شاد_به گفته بعضیا_مغرور🙃❤...تاپیک سم زدین یا دیدین ازاین تایپکا🤢تگم کنید ۵تومن میدم😁*محکوم به موفقیت و استقلال🥂😎سلامتی روزی که همه بروبچ نینی سایتو شام بدم (شیرینی رسیدن به ارزوهام)😁�🍷
ای خواهر من که کلی کادو و کیک و....گرفتم که با خودش نگه زنم به فکرم نیست.بعد امروز چنان بدی در حقم ک ...

اخی خدا رحمت کنه من ک امسال پول نداشتم هیچی نخریدم چون سرکار نیستم دوماهه خودش می‌دونه!

اونا مهمن فقط حالا من ب شوهرم بگم میگه تو چک میکنی گوشی منو خواهرمه باید بهش محبت کنم امروز مامانم د ...

بعد شماهم نشستی و نگاه کردی و چیزی نگفتی؟کاریم نکردی؟بخدا خودمونیم ک باعث میشیم ضعیف دیده بشیم و ...

نمیدونم خواهرر جونم حق داشتی ولی ن اینجوری من ک سنم نمیرسه به اینا ولی اگه جای تو بودم باهاش یه قه ...

من هی بهش زنگ زدم هی چیز گفتم هی پیام دادم ک دیگ خودشم گر گرفت🤣😂من نمیتونم سکوت کنم زبونم تتده کلا ولی دلم هیچی نیس