2777
2789
عنوان

هزینه های بزرگ

125 بازدید | 24 پست

سلام

خانوما من چشمم ضعیف عینکم شکسته و خودمم نمیتونم عینک تحمل کنم سخته واسم.امروز ب شوهرم میگم ک ۱۰ تومن میشه پول عملم اولش گف ک ۲ تومن تو بده بقیشو من بدم من قبول نکردم گف ۵۰ ۵۰ بعدشم ک لج کرد گف نمیدم اصلا عمل نرو عینک بزن.خیلی لجبازه.  حالا من سوال دارم من خودم ۲۶ ملیون پول تو بانک دارم حالا شوهرم اونو فهمیده هی میگ پول داری واس خودتم خرج نمیکنی؟؟با اینک خودش ۳۰ تومن تو بانک داره ولی حاضر نیس ۱۰ تومن واس عمل من خرج کنه.الان خیلی ناراحتم😔چجوری تحملش کنم وقتی بهم راضی نیس خرج کنه .خیلی خیلی ناراحتم.احساسم بهش خیلی بده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

زمانیکه بین زن و شوهر حرف از پول من پول تو میشه، این جور مسائل هم پیش میاد دیگه. همسرت گفت ۲تومنشو بده قبول نکردی، چرا خب؟ مثلا ۲تومن از پولت برمیداشتی چی میشد؟ پس اندازتونم که تقریبا اندازه همه. نمیفهمم چرا ناراحت شدی؟

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

یه سوال بپرسم چرا از پول خودت اینکارو نمیکنی؟پس این پول باید چه بدردی برات بخوره از این واجب تر همسرتم نده به نظرم وقتی داره ازش استفاده کن واسه خودت ارزش قائل شو اونم متقابلن ارزش بزاره شاید اون پولو برای چیزی گذاشته ولی بهتر نیست از پولی که داری استفاده کنی😊

وقتی خودت پول داری چرا ازون میخوای . من بودم نصف نصفو قبول میکردم

آخه درسته خودم پول دارم آخه درامدی ندارم ک سود اونو میگیرم ک میشه ماهی ۳۰۰ و خورده ای بهش دست بزنم ۳۰۰ قطع میشه .این نمی‌فهمه ک درآمد داره ۱۰ تومن بهم خرج کنه

یه سوال بپرسم چرا از پول خودت اینکارو نمیکنی؟پس این پول باید چه بدردی برات بخوره از این واجب تر همسر ...

پس شوهر آدم ب چه دردی میخوره؟وقتی داره چرا خرجم نمیکنه تازه من ک نمیگم پول سفر ب ترکیه رو بده میگم بده عمل کنم.من درآمدی ندارم ک

زمانیکه بین زن و شوهر حرف از پول من پول تو میشه، این جور مسائل هم پیش میاد دیگه. همسرت گفت ۲تومنشو ب ...

نمیدونم احساس میکنم من ک درآمدی ندارم ظلمه برام😔

نمیدونم احساس میکنم من ک درآمدی ندارم ظلمه برام😔

والا شما که درامدی نداری پس اندازت اندازه شوهرته تقریبا!!

ظلم اینه که تو زندگی مشترک حاضر به اشتراک نباشید. از خودت ناراحت باش

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت " وقتی کسی عنوان و متن تاپیکش یکسان نیست، به خودتون احترام بذارید و جوابش رو ندید و اجازه ندید هر کسی بتونه گولتون بزنه و به هدفش برسه! خودتون براز خودتون ارزش قائل باشید 😘

پس شوهر آدم ب چه دردی میخوره؟وقتی داره چرا خرجم نمیکنه تازه من ک نمیگم پول سفر ب ترکیه رو بده میگم ب ...

پس این پولو چطور جمع کردی من بودم بیخیال شوهر میشدم پولمو برای خودم خرج میکرد نمیشستم واسه اینکه ببینم اون کاری برام میکنه یانه چون میدونه دادی شاید اینجوری میکنه درست وظیفه شوهره ولی وقتی شوهرت نمیده سخت نگیر این پول میخوای چی کار وقتی بهش الان نیاز داری .من خودمو میگم دور از شما مثلا الان پولی نیاز دارم گوشوارمو نفروشم خرج خودم کنم اومدو فردا روزی مردم این گوشواره باهام میاد قطعا نه نیازم میشع وقتی مردم بازم نه منظور اینه خودتو دریادب شوهرو ولش کن😊

والا شما که درامدی نداری پس اندازت اندازه شوهرته تقریبا!! ظلم اینه که تو زندگی مشترک حاضر به اشتراک ...

همه پولی ک گذاشتم ۵ تومنش مامانم داده ۶ تومنشو شوهرم داده بقیشم پول زایمان پسرم ک آوردن منم جمع کردم

همه پولی ک گذاشتم ۵ تومنش مامانم داده ۶ تومنشو شوهرم داده بقیشم پول زایمان پسرم ک آوردن منم جمع کردم

بهرحال میتونستی ۲ تومن بدی، خساست کردی، همسرتم عین خودت رفتار کرد. ممکنه قبلا هم از این رفتارا دیده باشه که الان میگی لج کرده.

بعدشم پول پسرت رو بهتر بود همون موقع براش طلایی سکه ای چیزی میخریدی نه تو بانک بذاری 

بهرحال میتونستی ۲ تومن بدی، خساست کردی، همسرتم عین خودت رفتار کرد. ممکنه قبلا هم از این رفتارا دیده ...

مامانم گف بزار بانک تا سودش بیاد خرج کنی .الانم ب مامانم میگن میگ کوتاه نیا اون باید خرجت کنه تو  پولت دست نزن