2777
2789
عنوان

خرید از دیجی کالا

151 بازدید | 16 پست

بچه ها وقتی دیجی کالا پیام میده که کالای شما ارسال شده تا ساعاتی دیگر دستتونه ؟چه قدر طول میکشه برسع ؟

من قبلا یعنی دوسال پیش خرید میکردم ۳روزه دطتم میرسید بعد پیامشم دو ساعت بعدش میومد دستم 

الان ساعت۲ پیام داده تا ساعاتی ذیکر هنوز نرسیده دستم 

نمیدونم تازگیا چه طوریه عملکرد دیجی کالا 

مال شما ها کی میرسه دسستون یعد پیامکش

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من چون تهران نیستم زمان ارسالش رو خودم مشخص میکنم ک کی بیاد و همون روزی ک میزنم میرسه دستم 

امروز ۲۰ بهمنه.یکم حالم بهتر شده رو ب راه شدم امیدوار شدم و حالا دارم روزا رو میشمارم ببینم اون روز خوبه چندم فروردین میشه ک بیام بنویسم بهترین روزم کی بوده 😍دعا کنین زمان زود و خوب بگذره♥️امضای قبلیم((برای مردنم دست به دعا شین🐾))

صبح پیام میاد تا شب میرسه دستم 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
حدود ۲ یا ۳ روز طول میکشع

اوه الان من باید چند روز بمونم خونه منتظر باشم ⁦☹️⁩

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
صبح پیام میاد تا شب میرسه دستم 

اون پیام یهنی رسیده پست شهر مون یا هنوز تازه ارسال کردنش ؟

اون پیام یهنی رسیده پست شهر مون یا هنوز تازه ارسال کردنش ؟

یفنی رسیده پست شهر 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
من چون تهران نیستم زمان ارسالش رو خودم مشخص میکنم ک کی بیاد و همون روزی ک میزنم میرسه دستم 

منم ارومیه ام ،۲۰ بهمن سفترش دادم برا امروز ۲۶ 

ساعن ۲ پیام کد اومده تا چند ساعت دستته؟یعنی امروز تا ۲۳ شب میرسه ؟

یفنی رسیده پست شهر 

آهان مرسی 

اگه رسیده باشه پس من فردا خودم میرم تحویل می‌گیرم

آهان مرسی  اگه رسیده باشه پس من فردا خودم میرم تحویل می‌گیرم

شاید بیارن برات تا شب

منم ارومیه ام ،۲۰ بهمن سفترش دادم برا امروز ۲۶  ساعن ۲ پیام کد اومده تا چند ساعت دستته؟یعنی ام ...

اره حتما میرسه 

امروز ۲۰ بهمنه.یکم حالم بهتر شده رو ب راه شدم امیدوار شدم و حالا دارم روزا رو میشمارم ببینم اون روز خوبه چندم فروردین میشه ک بیام بنویسم بهترین روزم کی بوده 😍دعا کنین زمان زود و خوب بگذره♥️امضای قبلیم((برای مردنم دست به دعا شین🐾))
شاید بیارن برات تا شب

فداتون⁦❤️⁩

اره حتما میرسه 

قرفونت🧡