2777
2789
عنوان

هرینه نظافتچی

833 بازدید | 54 پست

تازه اثاثکشی کردم..خونم سه تا سرویس بهداشتی و حمام داره..خیییلی کثیف بودن و جرم گرفته بودن...دوتا کارگر گرفتیم آشپزخونه و سرویسا رو تمیز کردن ۵ ساعت طولش دادن و ۴۰۰ گرفتن...بنظرتون خوبه؟

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

ساعتي ٥٠ ميدم من

تهرانم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دائم کمتر میگیرن شما خوب دادی عزیز برا یه بار اومدن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

با ۴۰۰ تومن میتونستی یه دستشویی چهارم بنا کنی 😁 نه شوخی کردم از قیمت های نظافت چی  اطلاع ن ...

مسافرت خوش گذشت

همش عکسای خوشمزه گذاشتی دل مارو بردی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
ساعتي ٥٠ ميدم من تهرانم

اینا نفری ساعتی ۴۰ گرفتن..ولی اینکه توی ۵ ساعت فقط تونستن سرویسا و آشپزخونه رو تمیز کنن احساس میکنم یکم لفت دادن

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اوني كه دائمم هست ساعتي٣٥ ميدم ولي كسي ديگه چهدبار بود ٤٥ گرفت

دائمی یعنی هروز میاد؟ 

اینا نفری ساعتی ۴۰ گرفتن..ولی اینکه توی ۵ ساعت فقط تونستن سرویسا و آشپزخونه رو تمیز کنن احساس میکنم ...

بله کشش دادن❤

خب معلومه بخاطر پول بیشتر

اینجور مواقع حواست باشه

مگه بالاسرشون نبودی؟؟؟

صبـور باشیم🌸🍃گـاهـی باید از میان بدترین روزهای زندگی عبورکنیم تا به بهترین‌هایش برسیم‌🌸🍃

بله  خونه جدید مبارک

قربونت عزیزم‌مرسی...بنظرت زیادی لفت ندادن؟