2777
2789
عنوان

۴ ماه بعد از سقط

318 بازدید | 15 پست

سلام من ۴ ماه پیش سقط داشتم و نمیخاستم باردار بشم الان دیروز خیلی خیلی کم خون دیدم و باید پریود میشدم ولی از دیروز تا الان دیگه هیچ خونریزی حتی کم هم ندیدم و هنوز پریود نشدم احتمال باردار شدن هست؟؟

نکنه سقط عمدی کردی هی نکنا یهو نمیشه دیگه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نکنه سقط عمدی کردی هی نکنا یهو نمیشه دیگه

نه عزیزم سقط عمدی نبوده بچم مشکل مجرای ادراری داشت و تو ۱۸ هفته سقط شد نمیتونست ادرار کنه کیسه آبش خشک شده بود و کلیه هاش مشکل پیدا کرده بود 

نه عزیزم سقط عمدی نبوده بچم مشکل مجرای ادراری داشت و تو ۱۸ هفته سقط شد نمیتونست ادرار کنه کیسه آبش خ ...

قلبم دوب شد ان شالله  گیرت بیاد دوتا سالم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شایدلک مال  لانه گزینی بوده بی بی بزن

من بعد از سقط هر ۱۵ یا ۱۹ روز پریود می‌شود مثلا ماه پیش یک بار اول برج شدم ی بارم ۲۷ الان فردا ۲۷ ولی من دیشب خون دیدم خیلی کم ولی از دیشب تا الان هیچی نیومده اینم بگم که ماه های پیشم هم وقتی پریود میشم اول یک لک کوچولو میدیدم بعد ۲ یا ۳ ساعت شدت پیدا میکرد از وقتی که سقط کردم این جوری شدم ولی از دیشب تا الان هیچی 

من بعد از سقط هر ۱۵ یا ۱۹ روز پریود می‌شود مثلا ماه پیش یک بار اول برج شدم ی بارم ۲۷ الان فردا ۲۷ ول ...

چون میگی خون دیدی دیگه قطع شده میگم لانه گزینی من خودم باردار شدم اینجور بود فکر کردم دارم پری میشم نشدم فقط همون لک دیدم .برا پریودات چرا دکتر نرفتی .منم دوتا سقط داشتم

حتما برو دکتر شاید تخمدانت پلی کیستیک شده چون من خودم بعد از سقطم که رفتم دکتر فهمیدم پلی کیستیک شدم برا همین پریودام نامرتبه البته زود رفته بودم و شکر خدا تو سه ماه درمان شد و ماه چهارمم باردار شدم