2777
2789
عنوان

شوهرم گیر داده به پدرش تبریک بگم

845 بازدید | 56 پست

بچه ها من 6ساله عروسشونم.از اول بهم تیکه مینداخت منم جواب نمیدادم.ولی الانا دیگه اعصابشونو ندارم یه چیزی میگن جوابشونو میدم.مادرشوهرمم پدرشوهرمو پر میکنه و چند تا هم میذاره روش و میگه بهش.دفعه ی قبل جواب هر دو رو دادم.الان دیگه نزدیک یه ماهه زنگ نزدم اونا هم نزدن فقط به شوهرم زنگ میزنن.الان شوهرم گیر داده به پدرش زنگ بزنم و این روزو تبریک بگم.منم احساس خوبی ندارم میترسم زنگ بزنم سر رو یخم کنه الان شما بودید چیکار میکردین؟

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلو شوهرت زنگ بزن هر رفتاری کنن به ضرر خودشونه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

منم دل پری دارم ازشون وگپارسال زنگ زدم مناسبتارو هیچکدوم ج ندادن امسال گفتم بخاطر خدا زنگ میزنم و عکس اللملشون برام مهم میس درصورنی ک شوهرم ب خانوادم تبریک تنیگه اگه من ب زبون بیام زنگ میزنه ولی منم چیزی نمیگم دیگه چون ب گفت من زنگ بزنه ک ارزشی تداره. اگه کاری میکنی براشون لخاطر رضای خدا انجام بده و واکنششون اهمیتی نداشته باشه برات

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
منم دل پری دارم ازشون وگپارسال زنگ زدم مناسبتارو هیچکدوم ج ندادن امسال گفتم بخاطر خدا زنگ میزنم و عک ...

اخه میدونی هر شب با شوهرم تصویری صحبت میکنن پسرم هم 1سالشه با اون هم صحبت میکنن ولی اسم منو نمیارن.مخصوصا مادرشوهرم.اگه زنگ بزنم خوب جوابمو نده نمیدونم در ادامه چطوری صحبت کنم 

زنگ بزنید  مودب و محترم تبریک بگید صدا رو ضبط کنید

وای نمیدونید چقدر استرس دارم.حالا این به کنار 1ماه دیگه عیده اونو چیکار کنم