اره دو روز قبل پریودی ولی هیچچچچچ حتی هاله هم ننداخت اصلا بگو هیچ😂
خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هاله دارم ولی احتمال زیاد بخاطر سقط قبلیه عزیزم امروز تست بذار صدرصد نشون میده
به شوهرم گفتم بگیره دکترم برای فردا ازمایش خون نوشته چون منفی شد انقد گریه کردم میگه نمیبرت تا ده روز نشه بی بی چکم نمیخره میگه شاید نشون نده تو خودتو میکشی با گریه
خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
همش میگم من که هیچ درد و حالتی ندارم از سالمم سالم ترم نمیدونم دیگه چه خبره شاید از عوارض شیاف پروژسترون باشه نه؟ که پریود نمیشم؟