2777
2789
تست گذاشتی؟

اره دو روز قبل پریودی ولی هیچچچچچ حتی هاله هم ننداخت اصلا بگو هیچ😂

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هاله دارم ولی احتمال زیاد بخاطر سقط قبلیه  عزیزم امروز تست بذار صدرصد نشون میده

به شوهرم گفتم بگیره دکترم برای فردا ازمایش خون نوشته چون منفی شد انقد گریه کردم میگه نمیبرت تا ده روز نشه بی بی چکم نمیخره میگه شاید نشون نده تو خودتو میکشی با گریه

خدای تمام قشنگی ها ازت میخام بهم یه بچه سالم و صالح عطا کنی اصلا میدونی چیه خدا جونم راستشو بگم اولش بهمون کمک کن خونه بخریم بعد بهم۴تا بچه بده دیگه چیزی نمیخام راضیم همه بگید آمین میخام به ارزوهام برسم اخه🌹😀
روز بعد از تاخیر پریود الان چهار ماهه بارداری سوم همیشه روز بعد هاله میندازه 

وای خیلی مبارکه عزیزم تبریک میگم بهت🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

این جور خبرا حال دلم رو خوب میکنه حتی عکس بیبی چکت خیلی حالمو خوب کرد

ان شالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم واسه منم دعا کن

به شوهرم گفتم بگیره دکترم برای فردا ازمایش خون نوشته چون منفی شد انقد گریه کردم میگه نمیبرت تا ده رو ...

ن دیگ من در حد تو قشقرق نمیکنم😂😂😂😂😂😍😂😂😍😂😂😂😂

ن دیگ من در حد تو قشقرق نمیکنم😂😂😂😂😂😍😂😂😍😂😂😂😂

همش میگم من که هیچ درد و حالتی ندارم از سالمم سالم ترم نمیدونم دیگه چه خبره شاید از عوارض شیاف پروژسترون باشه نه؟ که پریود نمیشم؟ 

نمیدونم ماه پیش انقد اوکی بودم همش فکرمیکردم باردارم این ماه همش میگم کم دلخوش کنم مثل دفعه پیش نشه ...

همین استرسا بدتر میکنن کارو سعی کن اصلا بهش فکر نکنی

تیکر کنکور💊💉... دعام کنین که تنبلی نکنم❤... هدف پرستاری دزفول💉💚....    
همش میگم من که هیچ درد و حالتی ندارم از سالمم سالم ترم نمیدونم دیگه چه خبره شاید از عوارض شیاف پروژس ...

امکان داره عزیزم من اطلاع دقیقی در مورد شیاف پروژسترون ندارم

نشی عزیز دلم اسمت چیه خیلی مهربونی  احساس میکنم سالهاست میشناسمت ⁦❤️⁩ این حسو به تو و یکی دیگه ...

سایه هستم عزیزم 

دل به دل راه داره منم همین حسو بهت دارم❤❤