2821
2789
عنوان

عشق یه طرفه

224 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من یه دختر ۲۳ساله هستم با یه آقای۳۰ساله ۴ماه چت میکردم از اول رابطه قرار بود یه دوستی معمولی باشه حرفامونم در حد درد و دل بود الان این آقا میگه عاشق من شده و نمیتونه ازم جدا بشه الان چجوری ازش باید جدا بشم که دلش نشکنه واقعا نمی‌دونم باید چکار کنم 🙁

خودمم تو اینستا همچین شرایطی داشتم

منتها من بهش داداش میگفتم. بعد از ی مدت ک خاستم برم. گفت هیچ میدونی منو وابسته کردیو..... من رک بهش گفتم ک فراموشم کو. بعد از اونم بارها پی ام دادیم ولی همو داداش اجی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آخعی بیچاره بلاکش کن هر پیجی که زدی و خواهی زد شمارتو داره؟؟؟

اره شمارمو داره بهش گفتم حسی ندارم بهش میگه تا زمانی که ازدواج کنی من هستم واقعا دلم خیلی میسوزه براش خیلی کمکم کرده روزی چند ساعت شبا چت میکردیم من اون زمان خیلی حالم بد بود نیاز به یه گوش داشتم اینم دریغ نمیکرد  

اره شمارمو داره بهش گفتم حسی ندارم بهش میگه تا زمانی که ازدواج کنی من هستم واقعا دلم خیلی میسوزه برا ...

چرا وابستش کردی گناه داشت بیچاره نکنین این کارا رو گناه داره بخدا منم اینجوری زندگیم نابود شد گور پدر فضای مجازی 💩😭💔😔

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭
اره شمارمو داره بهش گفتم حسی ندارم بهش میگه تا زمانی که ازدواج کنی من هستم واقعا دلم خیلی میسوزه برا ...

دوست معمولی چیه به خدا 😔

چرا وابستش کردی گناه داشت بیچاره نکنین این کارا رو گناه داره بخدا منم اینجوری زندگیم نابود شد گور پد ...

خودم داغونم الان نمیدونم چکار کنم فقط می‌خوام یه کاری کنم ازم متنفر بشه ولی راهشو بلد نیسم

خودم داغونم الان نمیدونم چکار کنم فقط می‌خوام یه کاری کنم ازم متنفر بشه ولی راهشو بلد نیسم

بلاکش کن همین چیزی بهش نگو سیمتم بسوزون

اونجوری که بیشتر دلش می‌شکنه بعدم بهش بگم نمیخوام رابطه داشته باشیم می‌ره خودش فقط دلش می‌شکنه نمیخو ...

سرمنم اومده مردا زود یادشون میره بابا مجازیه دیگه،اینم برات تجربه بشه دیگه تکرارش نکنی 😔😔😔

سرمنم اومده مردا زود یادشون میره بابا مجازیه دیگه،اینم برات تجربه بشه دیگه تکرارش نکنی 😔😔😔

یعنی نگرانش نباشم؟ منم همش فکر میکردم زیاد براش نباید سخت باشه ولی احساساتی که بروز میده نگرانم کرد 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز