2777
2789
عنوان

اومیکرون

102 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی بوده بین شما اومیکرون گرفته باشه و یه روز یا دوروزه بعد زدن سرم و امپول علایم بدن درد و تبش برطرف شده باشه ؟یا حتما باید تا ۵روز تب ولرزو علایم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گرفتم بشین سر جات فقط بخور و استراحت کن مایعات زیاد آب نمک قرقره کن من فقط قرص سرماخوردگی با شربت دیفن هیدرامین یه دوره خشک کننده مصرف کردم با قرص جوشان ویتامین c

داداشم امیکرون گرفت دوروز بعداز سرم هم بدن درد داشت بعد خوب شد وگلو دردش موندچند روز بعدم گلوش خوب شد

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
اره من روزم دوم سرم وصل کردم بدنم دردم خیلی خیلی بهتر شد ینی کاملا برطرف شد

من یدفه لرزو تب گرفتم طوریکه بلندمیشدم راه برم سرم گیج میرفت میفتادم سرم درد میکردوقتی سرفه میکردم بدن دردم داشتم جلوچشام سیاهی میرفت راه میرفتم عرق میکردم حال تهوع داشتم خیلی.ولی سرم ک زدم روز بعدش خیلی ازعلایمام برطرف شد میشه گفت سالم ترشدم حالا میگم نکنه اومیکرون نبوده تعجب میکنم زود خوب شدم

من یدفه لرزو تب گرفتم طوریکه بلندمیشدم راه برم سرم گیج میرفت میفتادم سرم درد میکردوقتی سرفه میکردم ب ...

ن امیکرون بوده

من روز اول فقط بدن درد داشتم دکترم رفتم گفت امیکرون نیست

روز دوم لرز نداشتم ولی   تب و بدن درد و سردرد و دلدرد سرفه گلودرد خیلی داشتم سرم وصل کردم الان خیلی بهترم و فقط ابریزش دارم ی کوچولو خیلی خیلی کم بدنم درد میکنه و گلوم ملتهب ی کمم بدنم داغه